Procedură avansată de conturare și rafinare a corpului cu tehnologia RFAL.

CE ESTE BODYTITEPRO?

BodyTitePRO este o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să slăbească fără să aibă ulterior de-a face cu pielea lăsată și încrețită. De asemenea, ajută la îmbunătățirea laxității pielii după pierderea în greutate sau datorită îmbătrânirii. 

BodyTitePRO este o procedură minim invazivă care modelează, contractă și ridică fără bisturiu sau cicatrici mari. Obțineți rezultate asemănătoare unei intervenții chirurgicale fără perioade de recuperare prelungite.

CE ZONE POT FI TRATATE?

Orice zonă vă doriți: stomacul, brațele, pieptul, genunchii și coapsele interioare / exterioare sunt unele dintre cele mai frecvente zone de tratament. Mai multe zone pot fi tratate într-o singură vizită. Fiecare zonă va dura aproximativ 15 minute de tratament.

CARE ESTE TIMPUL DE RECUPERARE?

În funcție de zona de tratament, timpul de recuperare poate fi de la 1-2 zile până la 10 zile.

CÂT DE REPEDE VOI VEDEA REZULTATELE?

Rezultatele pot fi văzute imediat, cu cele mai bune rezultate vizibile după 6 luni și continuând până la 12 luni. Cu BodyTitePRO, timpul de tratament este mai rapid decât orice alt dispozitiv bazat pe energie de pe piață.

EFECTE BODYTITEPRO:

BodyTitePRO tratează ușor grăsimile din zonele încăpățânate în timp ce strânge pielea, ajutându-vă să vă sculptați corpul în forma sa maximă.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.