Bodytite – proprietăți, beneficii, reacții adverse și contraindicații
Cum funcționează Bodytite
BodyTite este o procedură minim invazivă care modelează, contractă și ridică pielea fără bisturiu sau cicatrici mari. Se obțin rezultate asemănătoare unei intervenții chirurgicale fără perioade de recuperare prelungite.
Beneficiile Bodytite, afecțiuni și reacții adverse
Beneficiile Bodytite
BodyTite este o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să slăbească fără să aibă ulterior de-a face cu pielea lăsată și încrețită. De asemenea, ajută la îmbunătățirea laxității pielii după pierderea în greutate sau datorită îmbătrânirii.
Procedura oferă un aspect tonifiat și tineresc zonelor vizate, crescând încrederea de sine a pacientelor.
Afecțiuni în care se recomandă Bodytite
Bodytite este o soluție ideală pentru orice zonă a corpului. Abdomenul, brațele, genunchii și coapsele interioare / exterioare sunt unele dintre cele mai frecvente zone de tratament. Se poate aborda o singură zonă în cadrul unei programări, întrucât intervenția se poate întinde pe durata a 2-3h.
Reacții adverse Bodytite
În funcție de zona de tratament și de organism, timpul de recuperare poate fi de la 1-2 zile până la 10 zile.
Rezultatele pot fi văzute imediat, cele mai bune fiind vizibile după 6 luni și continuând până la 12 luni. Cu BodyTite, timpul de tratament este mai rapid decât orice alt dispozitiv bazat pe energie de pe piață.
Cum se realizează Bodytite
BodyTite folosește energia de radiofrecvență (RF) pentru a strânge pielea și a dizolva grăsimea, făcând-o mai ușor de îndepărtat prin liposucție. Această metodă relativ nouă este cunoscută sub numele de RFAL sau lipoliză asistată de RF. BodyTite se efectuează împreună cu liposucția, cea din urmă realizându-se la finalul intervenției.
Contraindicații Bodytite
Posibile contraindicații Bodytite:
- Metal superficial sau alte implanturi în zona de tratament.
- Condiții concomitente severe, cum ar fi tulburări cardiace.
- Sarcina și alăptarea.
- Deteriorarea sistemului imunitar din cauza bolilor imunosupresoare, cum ar fi SIDA și HIV, sau utilizarea medicamentelor imunosupresoare.
- Pacienții cu antecedente de boli stimulate de căldură, cum ar fi Herpes Simplex recurent în zona de tratament, pot fi tratați numai după un regim profilactic.
- Tulburări endocrine slab controlate, cum ar fi diabetul.
- Istoric de tulburări ale pielii, cheloide, vindecare anormală a rănilor, precum și piele foarte uscată și fragilă.
- Orice procedură chirurgicală în zona de tratament în ultimele trei luni sau înainte de vindecarea completă.