fbpx
 

Proceduri Obagi

Obagi Facials

Reprezinta un concept de trei protocoale faciale care combina experientele unui tratament SPA cu beneficiile selectiei de produse utilizate pentru imbunatatirea vizibila si imediata a calitatii pielii.

Selectia de tratamente disponibile:
• Acne Express Facial
• Age Defying Facial
• Antioxidant Force Field Facial

Acnee Express Facial
Obagi Acne Express este destinat pacientilor care au pielea grasă si care sunt predispusi la apariția acneei. Protocolul Acne Express este un tratament facial de 30 de minute potrivit pentru a fi realizat saptamanal și recomandat într-o serie de 6 ședințe. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

Age Defying Facial
Obagi Age Defying Facial este special conceput pentru pacientii care sunt deranjați de aspectul ridurilor și al liniilor fine de expresie și sunt dornici să își recapete fermitatea pielii.
Această formulă de reîntinerire și redensifiere cutanată este ideală pentru pacientii îngrijorați cu privire la semnele inestetice ale îmbătrânirii. Protocolul hands-on pentru Obagi Age Defying Facial este de 50 minute. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

Antioxidant Force Field Facial
Produsele Obagi pentru față oferă experiențe personalizate prin tratamente orientate și eficiente de exfoliere, reîmprospătare și revitalizare a pielii. Obagi Antioxidant Force Field Facial este special formulat pentru pacientii cu afecțiuni vechi, vizibile și care sunt interesați de primul pas în fortifierea și susținerea protecției naturale a pielii împotriva eventualelor agresiuni ale mediului extern. Acest antioxidant facial este ideal pentru pacientii cu semne de fotoîmbătrânire. Protocolul hands-on pentru Obagi Antioxidant Force Field Facial este de 50 minute. Optional tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere a mâinilor, Tratament de exfoliere a tălpilor, Tratament antiaging pentru gât și decolteu.

 

Blue Peel RADIANCE®

Obagi Blue Peel RADIANCE este un tratament profesional realizat strict in centrele medicale partenere, acesta nefiind comercializat spre utilizare la domiciliu.

Acest peeling superficial ajută la îmbunătățirea generala a tenului și oferă o piele mai fermă, mai netedă, cu aspect mai strălucitor, după numai o 1 utilizare.
Pentru rezultate remarcabile se recomanda o serie de 4 – 6 sedinte.

Tratamentul Obagi Blue Peel RADIANCE este unul complex care presupune ca pe langa aplicarea solutiei de peeling si conditionarea pielii prin aplicare mai multor produse profesionale intr-un protocol complex care dureaza aproximativ 30 de minute.

Blue Peel RADIANCE, tratament multifuncţional creat pentru beneficii de lungă durată, fiind optim pentru tratamentul următoarelor afecţiuni:
• linii fine și riduri
• piele aspră si neuniformă
• cicatrici postacneice
• uniformizarea tonului pielii

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.