Proceduri Obagi

Soluții avansate de îngrijire a pielii

Produse și tratamente pentru o gama larga de probleme ale pielii, executate exclusiv de specialiști.
Calatoria doctorului Obagi in domeniul dermatologiei a inceput in urma cu 35 de ani. Astazi, in calitate de director medical al ZO® Skin Health, Inc, energia si entuziasmul sau sunt directionate spre perfectionarea permanenta a nivelului de sanatate a pielii, fiind la fel de puternice ca la inceput.

Dr. Obagi: “ Exista un principiu fundamental pe care il consider factorul cheie – tratamentul bolilor de piele ar trebui sa fie realizat in cadrul unei proceduri de refacere a sanatatii pielii. Nu poti sa te concentrezi exclusiv asupra bolii, deoarece rezultatele vor fi incomplete si de scurta durata.

Exista trei principii pentru restabilirea starii de sanatate a pielii:

  • Corectarea (Imbunatatirea epidermei)
  • Stimularea (Imbunatatirea dermei)
  • Albirea si uniformizarea (eliminarea problemelor de pigmentare).

Prin urmare, atunci cand se insista pe boli specifice, cum ar fi acneea, este necesara tratarea bolii intr-un sens mai larg.

In primul rand, Corectarea, apoi eliminarea Agentilor Acneei, Stimularea si apoi Albirea si Uniformizarea. 
Filozofia mea consta in tratarea bolilor de piele, având in vedere pielea in ansamblul ei, deoarece boala afecteaza nu doar o portiune a pielii, care poate fi vazuta sau atinsa, de fapt boala afecteaza toate celulele si este necesar sa tratam fiecare componenta pentru ca pielea sa-si recapete sanatatea.
 
Stiinta despre sanatatea pielii, la fel ca orice alta stiinta, nu sta pe loc. Astfel, nevoia de imbunatatire, extindere si adaptare permanenta nu este doar un element important, dar si esential, pentru obtinerea unor rezultate optime. 
 
Compania si produsele ZO®Skin Health, Inc sunt deosebite datorita abordarii noastre universale in ceea ce priveste sanatatea pielii. Noi urmam principiile pe care le-am stabilit acum 25 de ani (Corectie, Stimulare si Albire / Uniformizare), combinandu-le cu ingredientele cele moderne, cum ar fi componentele anti-inflamatoare sau cele care accelereaza repararea ADN-ului, consolideaza functia de protectie a pielii, controleaza pigmentarea, fara sa folosim hidrochinona.

Noi reprezentam viitorul solutiilor pentru ingrijirea pielii. Avem toate componentele necesare – stiinta, produsele, managementul, protocoalele si medicii. Combinarea principiilor mele de 25 de ani cu principiile dezvoltate recent va permite medicilor sa trateze, sa sprijine, sa previna si sa ofere servicii exceptionale de ingrijire a pielii pentru oamenii din intreaga lume.

Imi place sa numesc aceasta abordare “Abordarea universala pentru sanatatea pielii.“”

Procedura de peeling chimic necesita o consultatie dermato-estetica initiala in vederea evaluarii globale a pacientului, stabilirea diagnosticului si a planului terapeutic, precum si a obiectivelor cu privire la rezultate pentru a oferi rezultate optime, cu recuperare cat mai rapida.

Aceste proceduri sunt efectuate de medicul dermatolog:

 

Dr. Alexandra Zota

Medic specialist dermatolog