fbpx
 

Intervenții chirurgicale – informații generale

Când vine vorba despre intervenții chirurgicale, lista este extrem de lungă și variată. Metodele, tehnicile și rezultatele variază substanțial de la clinică la clinică. În general, această arie a medicinei estetice își propune regăsirea frumuseții și armoniei corpului și minții.

Raționamentul este unul simplu – un om se simte mai bine atunci când este încântat de ceea ce vede în oglindă. Iar de multe ori, datorită unor anomalii genetice, unor accidente petrecute de-a lungul vieții sau pur si simplu datorită trecerii timpului, omul din oglindă nu se mai aseamănă cu cel din mintea noastră. Atunci apelăm la intervenții chirurgicale – pentru a readuce armonia în viețile noastre.

În urma unui consult, alegem împreună ce intervenții chirurgicale sunt potrivite pentru tine și dorințele tale. Desigur, acestea pot fi înlocuite sau asistate de intervenții nechirurgicale, în funcție de așteptările și nevoile tale.

Realizăm o multitudine de intervenții chirurgicale în clinica EMD. Chiar și așa, absolut toate beneficiază de tehnologie de ultima generație, cu recuperare rapidă și durere post operație minimă. În funcție de intervenția aleasă, se poate opta pentru spitalizarea de zi sau de noapte.

Un lucru este cert – oricare ar fi procedura aleasă de tine, întreaga echipă EMD îți va fi alături pentru a-ți asigura un confort sporit, o recuperare rapidă și o experiență plăcută.

Am ales pentru pacienții mei tehnici și dotări moderne:

  • Implanturi mamare de silicon de ultimă generație, de la Mentor;
  • Incizii minore și suport post operator în tratamentul modern al cicatricilor;
  • Radiochirurgie Ellman pentru a minimiza durerea și disconfortul post operator;
  • PAL (power assited liposuction) sau liposucția cu vibrații, pentru liposculptura corporală;
  • Analgezie postoperatorie prelungită, folosind anestezice locale cu timp de acțiune prelungit.

 

Contactează-ne acum aici, pentru a seta un consult inițial, unde putem discuta despre dorințele tale, așteptările asociate și ce putem face pentru a le transforma în realitate.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.