Blefaroplastie sau chirurgia pleoapelor

Operația de blefaroplastie sau “ridicarea pleoapelor”, este o procedură prin care se elimină pielea în exces din zona ochilor, pentru a se crea o privire mai deschisă, mai luminoasă și mai tinerească. Această procedura este recomandată persoanelor:
• cărora li s-a lăsat pielea din zona ochilor datorită vârstei;
• care au în mod natural piele în exces în zona pleoapei superioare;
• care observă că ochii par umflați și obosiți;
• au riduri profunde în jurul ochilor.

Cum se realizează operația de blefaroplastie

Blefaroplastia poate fi realizată în zona pleoapei superioare, inferioare sau amândouă, în funcție de necesitățile pacientului. Ne vom vedea la o consultație pentru a înțelege ce așteptări ai în urma acestei intervenții și vom acționa pentru a îndeplini dorințele tale.

În sala de operație, voi realiza incizii subtile, prin care voi elimina grăsime și exces de piele, pe care le voi închide ulterior cu suturi. Indiferent de intervenție (superioară sau inferioară), inciziile vor fi create în zone strategice – pentru cea superioară, în cuta ochiului, iar pentru cea inferioară, în zona genelor – astfel încât nu vor fi observabile în urma operației.

Această procedură durează maxim 1 oră, și este realizată cu radiofrecvență sub anestezie locală.

Cum mă pregătesc pentru blefaroplastie

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• eviți aspirina sau medicamentele antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se întâmplă după blefaroplastie

În urma operației, zona ochilor va fi inflamată și vânătă, vei simți un disconfort și va fi nevoie să aplici picături de ochi și o cremă peste incizie; de asemenea, nu vei putea să te machiezi timp de 5-7 zile, până scoatem suturile.

De obicei, disconfortul este minim și poate fi evitat cu medicamente uzuale pe care ți le voi prescrie. Este recomandat să dormi cu capul ușor ridicat, pentru a facilita vindecarea. După 5-7 zile, ne vom vedea pentru a-ți scoate firele.

Deși nu este nevoie că pacientul să fie internat în urma acestei intervenții, se recomandă repaus pentru următoarele 2-3 zile – vei simți nevoia să dormi mai mult decât de obicei, pentru că ochii tăi vor fi mai obosiți – asta este bine, pentru ca vindecarea să fie rapidă și eficientă.

Rezultatele operației se vor vedea imediat, inciziile nu vor fi observabile, iar rezultatul va dura între 5 și 10 ani.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

 

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica