fbpx

Consult 3D pentru față

Sistemul Canfield Vectra H2 utilizează o tehnologie de polarizare cruzată, care este o metodă de iluminare a pielii care minimizează reflexiile și distorsiunile de pe suprafața pielii. Acest lucru permite sistemului să capteze imagini detaliate și precise ale pielii în diferite condiții de iluminare.

Sistemul are o rezoluție de până la 36 de megapixeli și poate crea imagini 3D de înaltă rezoluție ale pielii în câteva secunde. Imaginile pot fi apoi analizate cu ajutorul software-ului inclus pentru a identifica și evalua caracteristicile pielii, precum porii, ridurile, petele, textura și alte aspecte.

Canfield Vectra H2 este folosit în principal în domeniul esteticii și dermatologiei pentru a evalua calitatea pielii și pentru a ajuta pacienții să vizualizeze potențialele rezultate ale tratamentelor estetice sau chirurgicale. Acesta poate fi utilizat pentru a planifica și a evalua efectele tratamentelor, precum injectarea cu acid hialuronic sau botox, dermabraziunea, laserul și alte proceduri.

Sistemul poate fi, de asemenea, folosit pentru a ajuta pacienții să înțeleagă mai bine starea lor actuală a pielii și să ia decizii informate privind tratamentul, luând în considerare factori precum schimbările cauzate de îmbătrânire și alți factori care afectează starea pielii.

În general, Canfield Vectra H2 este considerat a fi un instrument util și inovator în domeniul esteticii și dermatologiei, oferind o modalitate precisă și neinvazivă de a evalua starea pielii și de a ajuta pacienții să ia decizii informate privind tratamentul.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.