fbpx
 

ICLED® – Ellevate™ – Rejuvenare Faciala

(operație ghidată cu lumină)

ICLED® este prima și singura tehnologie patentată Ellevate™ de ghidare a luminii pentru chirurgia cosmetică. Sistemul chirurgical all-inclusive conține un set medical de unică folosință, care permite efectuarea procedurilor utilizând o abordare mai puțin invazivă.

Cum funcționează sistemul  de rejuvenare faciala ICLED® Ellevate™?

Transiluminarea cu LED-uri prin piele oferă feedback chirurgului cu privire la adâncimea și direcția de deplasare a Suturod® iluminat și a suturii atașate. Mai exact, în urma unei incizii mici, se introduce sistemul special, ce oferă informații precise medicului cu privire la realizarea intervenției.

Astfel, procedura de rejuvenare faciala este mult mai precisă, mai exactă și, implicit, necesită un timp mai mic de recuperare.

Concret, cum poate ajuta sistemul ICLED® Ellevate™, din punct de vedere medical?

ICLED® Ellevate™ poate fi utilizat pentru a ajuta la proceduri precum lifting-urile de gât, lifting-urile pentru fețe și modelarea și ridicarea frunții, utilizând sistemul instrumentar brevetat, cu incizii minime. Dispunând de cinci instrumente remarcabile, ICLED® permite plasarea unui sistem de susținere a suturii prin intermediul unor serii de perforări cu ac.

În loc să tăiem și să repoziționăm mușchii, chirurgul țese sutura sub linia maxilarului cu un fir continuu. La pacienții selectați în mod corespunzător, ICLED® Ellevate™ oferă o tehnică pentru a îmbunătăți gâtul și linia maxilarului cu incizii minime în comparație cu tehnicile tradiționale – cu umflarea minimă, vânătăi și cicatrici.

ICLED® Ellevate™ – o soluție completă pentru eliminarea imperfecțiunilor din zona gâtului!
ICLED® Ellevate™ este o alegere excelentă pentru pacienții care doresc un tratament minim invaziv pentru partea inferioară a feței și întinerirea gâtului. Pacienții sunt fericiți pentru că rezultatele sunt naturale și durabile.

Intervenția de întinerire facială este interesantă pentru că este simplu și ușor de realizat. Această procedură inovatoare durează aproximativ o oră pentru a fi efectuă, pacientul putând să își reia activitățile în doar câteva zile de la intervenție.

Pentru mai multe informații despre procedura ICLED® Ellevate™, cât și pentru a vedea dacă este soluția optimă pentru tine, hai să ne vedem la un consult! Contactează-ne aici.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.