Descoperă contururi naturale și tinere.

CE ESTE MORPHEUS8?

MORPHEUS8 este un tratament fracțional al pielii care stimulează producția de colagen a straturilor subiacente ale dermei. Prin vizarea straturilor mai adânci ale pielii, elementele de construcție se vor reorganiza într-un proces natural anti-îmbătrânire.

CE ZONE POT FI TRATATE?

MORPHEUS8 poate fi utilizat în orice domeniu care poate beneficia de reînnoire subdermică. Cele mai frecvent tratate zone includ partea inferioară a feței și gâtul. Zonele feței și ale corpului care prezintă riduri, decolorare a tonului pielii sau cicatrici de la acnee sunt potrivite pentru tratament.

CÂTE TRATAMENTE VOR FI NECESARE?

În funcție de regimul de tratament MORPHEUS8, vă puteți aștepta să aveți între 1 și 3 sesiuni.

CÂT DE REPEDE VOI VEDEA REZULTATELE?

Rezultatele pot fi văzute în câteva zile, dar după trei săptămâni apar cele mai vizibile rezultate. Îmbunătățirile continuă până la trei luni după tratament.

CARE ESTE BENEFICIUL ENERGIEI FRACȚIONATE?

Energia RF fracționată este o metodă dovedită științific pentru a reduce ridurile și a reconstrui colagenul și grăsimile. Este minim invazivă, utilizând o matrice de micropini pentru a reînnoi straturile mai adânci ale pielii, cu timp aproape zero necesar pentru refacerea pacientului.

POATE ORICINE SĂ FOLOSEASCĂ MORPHEUS8?

Avantajul tehnologiei daltoniste MORPHEUS8 este că poate fi utilizat pe toate tipurile și tonurile de piele. Proprietățile unice permit tratarea tonurilor și mai întunecate.

CARE ESTE BENEFICIUL ENERGIEI RF?

Energia RF încălzește straturile profunde ale pielii într-un mod controlat pentru a revitaliza colagenul. Tratamentul va îmbunătăți tenul și textura pielii pentru un aspect mai strălucitor și mai tânăr.

POATE FI FOLOSIT ÎN COMBINAȚIE CU ALTE TRATAMENTE?

Da, MORPHEUS8 poate fi utilizat în aceeași sesiune de tratament sau la câteva zile după alte tratamente.

CÂND POT APLICA MACHIAJ DUPĂ TRATAMENT?

Deoarece timpul de recuperare este minim, machiajul poate fi aplicat la 1-2 zile după tratament.

Pacienții ar trebui să se aștepte să vadă micro leziuni la câteva zile după tratament și ușoară roșeață timp de până la 1 săptămână, în funcție de parametrii tratamentului.

CE TIP DE ÎNGRIJIRE POST-PROCEDURĂ ESTE NECESARĂ?

Pacienții trebuie să hidrateze zona de tratament și să evite expunerea directă la soare. De asemenea, se recomandă ca pacienții să utilizeze o protecție solară bună, cu spectru larg în fiecare zi. Pe lângă reducerea riscului viitor de cancer de piele, produsele de protecție solară reduc și ridurile și încetinesc procesul de îmbătrânire.

SERVICII MORPHEUS8

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.