fwm

Labioplastie – cea mai comună formă de rejuvenare vaginală

Operația de labioplastie este o procedură comună în rândul femeilor ce își doresc rejuvenarea vulvei. Intervenția presupune reducerea dimensiunii labiilor mici, adică cele două porțiuni de piele localizate la intrarea vaginală.

Această procedură este recomandată femeilor care:

  • Experimentează probleme cauzate de dimensiunile mărite ale labiilor mici – de exemplu: dureri, iritații în timpul actului sexual sau mâncărimi;
  • Doresc să rectifice asimetria dintre cele două labii;
  • Sunt complexate de acest aspect și își doresc să îl corecteze.

Cum se realizează operația de labioplastie?

Procedura este cât se poate de simplă. În primul rând, ne vom întâlni la un consult inițial, pentru a determina care sunt așteptările tale, cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Apoi, pentru a ne asigura că ești pregătită pentru intervenție, vei face niște analize de sânge, ca să fim sigure că toți parametrii sunt în regulă.

Operația de labioplastie se realizează sub anestezie locală și durează aproximativ o oră. Voi face două incizii, apoi voi elimina excesul de piele de pe fiecare parte. Ulterior, închid inciziile și îți explic ce trebuie să faci în următoarele zile pentru a te asigura că zona se vindecă așa cum trebuie.

Cum mă pregătesc pentru intervenție?

Înainte de operație, va fi necesar să:

  • Eviți să iei aspirină sau alte medicamente anti-inflamatoare;
  • Te hidratezi foarte bine.

Ce se întâmplă după operație?

După labioplastie, anestezia își va pierde din efect și vei începe să simți un ușor disconfort. Dacă va fi nevoie, îți voi prescrie niște analgezice – deși se întâmplă extrem de rar. Va fi nevoie să menții zona vulvei curată, să porți numai lenjerie intimă ușoară și confortabilă, cât și să aplici o crema specială, după instrucțiunile mele.

După două săptămâni, ne vom revedea pentru a scoate firele. Ulterior, între 4 și 6 săptămâni după labioplastie, vei putea să folosești tampoane și să întreții acte sexuale.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.