fbpx
 

Reducție mamară – cunoscută ca mamoplastie de reducere

Intervenția de reducție mamară este procedura prin care piele, țesut adipos și țesut mamar sunt eliminate din zona sânilor. Această operație este adesea realizată în combinație cu ridicarea sânilor, numită mastopexie.

Procedura este recomandată persoanelor care:

  • Experimentează probleme cu spatele datorită greutății sânilor lor;
  • Au limite în vederea practicării activităților fizice, datorită dimensiunii sânilor;
  • Au sâni asimetrici (unul este mai mare decât celălalt) și vor să corecteze acest lucru;
  • Sunt complexate în legătură cu mărimea sânilor și își doresc un alt aspect, mai bine proporționat cu restul corpului.

Cum se realizează intervenția de reducție mamară?

În primul rând, ne vom întâlni la un consult inițial, pentru a determina care sunt așteptările dvs., cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Metoda folosită pentru reducție mamară depinde în funcție de fiecare caz. Prin urmare, vom discuta în detaliu despre care este varianta optimă pentru sânii dvs., cum voi proceda în ziua operației, cât și despre orice alte întrebări ați putea avea.

În timpul operației, voi realiza incizia discutată anterior, prin care voi elimina excesul de grăsime, țesut mamar și piele. Voi detașa mamelonul din poziția actuală și îl voi repoziționa. După ce mă asigur că sânii sunt simetrici, închid inciziile cu ajutorul firelor.

Operația se realizează sub anestezie generală.

Cum mă pregătesc pentru reducție mamară?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:

  • Evitați să administrați aspirină sau orice alt medicament anti-inflamator;
  • Vă hidratați foarte bine.

În plus, va fi necesar să faceți o serie de analize de sânge, pentru a ne asigura că sunteți aptă pentru o astfel de intervenție, din punct de vedere medical.

Ce se întâmplă după operație?

Veți petrece o noapte în clinică, pentru a fi siguri că vă simți bine și vă reveniți cu ușurință de sub anestezie. A doua zi, veți putea să vă întoarceți acasă. Va fi nevoie să va alocați câteva zile pentru odihnă, somn din belșug și hidratare. Apoi, ușor-ușor, veți putea să vă întoarceți la activitățile zilnice, cât timp nu vă expuneți la efort fizic sporit.

După două săptămâni, ne reîntâlnim pentru a scoate firele. S-ar putea să existe vânătăi și să fiți umflată în zona sânilor, ceea ce este absolut normal – se vor vindeca în câteva săptămâni. Rezultatul final va putea fi judecat la un an după operația de reducție mamară, când va fi considerat vindecat în întregime. Până atunci, însă, veți putea să vă întoarceți la toate activitățile uzuale, la aproximativ două luni după intervenție.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.