fbpx
 

Cea mai avansată procedură de conturare și rafinare a feței.

CE ESTE LIFTING-UL CHIRURGICAL FACIAL FACETITE?

FaceTite este o nouă procedură, comparabilă cu un lifting facial chirurgical, fără cicatrici mari. FaceTite oferă o îmbunătățire dramatică a laxității pielii de pe față și gât, care anterior nu se putea realiza decât printr-o procedură chirurgicală, cum ar fi un lifting facial. FaceTite utilizează energie de radiofrecvență minim invazivă pentru a topi grăsimea și a strânge pielea.

CE TIP DE ÎNGRIJIRE POST-PROCEDURĂ ESTE NECESARĂ?

FaceTite este o procedură minim invazivă efectuată sub anestezie locală sau sedare ușoară. După procedură, pacienții pot pleca acasă în ziua procedurii și pot relua activitățile regulate la scurt timp după aceea.

CE ZONE POT FI TRATATE?

Orice zone de pe față și gât cu piele lăsată pot fi tratate. Acestea includ: bărbiile duble, obrajii proeminenți, pliurile nazolabiale și alte zone cu linii adânci și piele lăsată.

CUM ESTE FACETITE MAI BUN DECÂT UN FACELIFT?

Prin evitarea unei proceduri de lifting facial cu incizii mari, pacienții vor beneficia o recuperare mult mai rapidă, datorită umflăturilor și disconfortului reduse. Acesta este un proces mai puțin traumatic, cu un rezultat final cu aspect natural.

CÂT DE REPEDE VOI VEDEA REZULTATELE?

Rezultatele pot fi văzute imediat, cu cele mai bune rezultate vizibile după 6 săptămâni și continuând până la 12 luni.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.