Mastopexia (ridicarea sânilor lăsați prin intervenție chirurgicală)

Mastopexia sau ridicarea sânilor este procedura folosită pentru a oferi un aspect mai tineresc sânilor. Aceasta este recomandată persoanelor:
• cărora li s-au lăsat sânii datorită vârstei sau a mărimii;
• care au sânii asimetrici;
• cărora areolele și-au schimbat poziția, forma sau dimensiunea în timp;
Este important de reținut că mastopexia poate fi combinată cu augmentare mamară sau reducție mamară, în funcție de caz.

Cum se realizează mastopexia?

În urma unei consultații, voi înțelege care sunt dorințele tale și ce pot face pentru a le îndeplini. Inciziile folosite și metoda de ridicare sânilor variază mult în funcție de nivelul de lăsare, dimensiunea lor, poziția areolelor și elasticitatea pielii.

Ulterior, în sala de operații, sub anestezie generală, voi elimina pielea în exces și voi repoziționa areola – în cazul în care aceasta s-a modificat în timp, o voi reduce la configurația convenită în timpul consultației. Apoi, voi remodela sânul pentru a crea forma, dimensiunea și poziția dorită de tine. În final, voi închide incizia cu suturi.

Inciziile se vor găsi în jurul areolei, continuând în jos și oprindu-se sub sân. Scopul meu este să creez incizii cât mai puține și mai ascunse, însă aceste detalii depind de la caz la caz. Oricum, în urma vindecării, acestea vor fi aproape invizibile.

Cum mă pregătesc pentru mastopexie?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se întâmplă după mastopexie?

În urma operației, vei avea comprese în jurul sanilor și vei purta o bustieră. Vei simți un disconfort moderat, pentru care îți voi prescrie analgezice. Pe lângă asta, există posibilitatea ca zona să fie inflamată, vânătă sau să te mănânce, toate aceste simptome fiind absolut normale.

În prima săptămână va fi nevoie să îți limitezi activitățile pentru a nu pune presiune pe piept, să dormi doar pe spate, ușor elevată, și să te odihnești. După două săptămâni vom scoate suturile.

În funcție de jobul pe care îl ai, este posibil să te poți întoarce la serviciu după primele 2-4 zile, însă este important să fii mai atentă cu sănii tăi în primele săptămâni după operație.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

mastopexia

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica