fbpx
 

Restylane Skin Booster – proprietăți, beneficii, reacții adverse și contraindicații

Cum funcționează Restylane Skin Booster

Restylane Skin Booster este o metodă alternativă de îngrijire a pielii, special concepută pentru a oferi o hidratare profundă.

Tratamentul implică microinjecții hidratante ale unei substanțe moi, asemănătoare unui gel, numită acid hialuronic (HA), care îmbunătățește fermitatea, elasticitatea și strălucirea pielii. Substanța iubitoare de apă (HA) se găsește în mod natural în organism, unde menține hidratarea pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, calitatea HA se diminuează în timp. Restylane Skin Booster este soluția acestei probleme, întrucât oferă posibilitatea de a reface și menține nivelurile naturale de hidratare din interior, indiferent de vârsta pacientului. 

Beneficiile Restylane Skin Booster, afecțiuni și reacții adverse

Beneficiile Restylane Skin Booster

Restylane Skin Booster îmbunătățește fermitatea, elasticitatea și strălucirea pielii într-un mod subtil, gradual și natural, dar vizibil revigorant. Microinjecțiile stimulează fibroblastele să producă mai mult Acid Hialuronic, Colagen și Elastină, ceea ce înseamnă că tratamentul are beneficii continue dincolo de durata efectivă a tratamentului.

Afecțiuni în care se recomandă Restylane Skin Booster

Restylane Skin Booster poate fi utilizat pentru a trata o multitudine de zone, inclusiv fața, gâtul, decolteul și mâinile. Acesta este folosit cel mai frecvent pentru partea inferioară a feței, cât și pentru liniile de fumători. Restylane Skin Booster acționează pentru a îmbunătăți textura și hidratarea pielii din jurul gurii, bărbiei și a obrajilor inferiori.

Reacții adverse Restylane Skin Booster

Produsele Restylane au dovedit un record de siguranță deplină încă de la lansarea acestora în anul 1996. Reacțiile adverse observate ca urmare a tratamentelor cu Restylane Skin Booster sunt rare. 

Cele mai comune reacții adverse sunt legate de procedura în sine – injecțiile pot avea un impact, pe termen scurt, asupra pacienților cu piele foarte sensibilă. În maxim o săptămână, însă, pielea se vindecă și pacienții se pot bucura de efectele pozitive vizibile ale tratamentului.

Reacțiile adverse de moment pot include: roșeață, inflamare, durere, mâncărime, vânătăi sau sensibilitate la locul injectării.

Modul de funcționare Restylane Skin Booster

Înainte de tratament

În timpul consultării inițiale, veți discuta cu medicul despre așteptările legate de acest tratament. Este posibil, în funcție de caz, să optăm pentru o combinație de injectări Restylane cu alte intervenții aferente. După stabilirea unui tratament de comun acord, luând în considerare dorințele și posibilitățile dumneavoastră, veți primi un formular de consimțământ care trebuie citit cu atenție și semnat. 

În timpul tratamentului

Restylane Skin Booster se injectează în piele în cantități mici folosind un ac foarte fin. Tratamentul îmbunătățește nivelul natural de hidratare și crește producția de colagen și elastină în straturile mai profunde ale pielii. Acestea, la rândul lor, îmbunătățesc textura și aspectul pielii. Crema de amorțire poate fi folosită pentru a face procedura mai confortabilă.

Tratamentul este rapid, de obicei durează aproximativ 30 de minute. Acesta nu afectează expresia feței, iar beneficiile pot fi observate în mod normal în următoarele zile.

După tratament

Produsele Restylane Skin Booster sunt biodegradabile, ceea ce înseamnă că vor fi descompuse în mod natural de către organism. Pentru a asigura un rezultat optim și de lungă durată, se recomandă trei tratamente la 4-6 saptamani distanță, urmate de un tratament de întreținere o dată la 6 luni.

Pentru a vedea care este cea mai bună soluție în cazul tău, hai să ne întâlnim la un consult! Ne poți contacta, aici.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.