Acid hialuronic

In general injectiile cu acid hialuronic se folosesc pentru refacerea volumului si recapatarea aspectului natural, proaspat si intinerit. Atractivitatea fetei se asociaza adesea cu volum si linii bine definite. Majoritatea tratamentelor cu acid hialuronic permit obtinerea unor rezultate imediate cu aspect vizibil intinerit in mai putin de 30 minute.

In ultimii 5 ani, utilizarea injectiilor cu acid hialuronic a devenit tot mai populara, dar concepul nu este unul nou. In anul 1893, medicii discutau de utilizarea grasimii ca agent de umplere pentru tratamentul ridurilor faciale. In anul 1920, s-a incercat utilizarea parafinei si a siliconului pentru rejuvenarea faciala, procedura cu numeroase riscuri. In filozofia actuala, acidul hialuronic reprezinta solutia optima pentru redobandirea volumui facial la nivelul pometilor, buzelor, liniei mandibulare si corectarea rapida a ridurilor .

Candidatul ideal pentru injectarea de acid hialuronic

In general, acidul hialuronic este indicat pentru redefinirea pometilor, corectarea cearcanelor, estomparea ridurilor (nazolabiale, marionette), volumizarea buzelor.

In timpul injectarii cu acid hialuronic

  • Te vei aseza confortabil pe patul de tratament
  • Va fi indepartat makeup-ul si se va curata zona de tratament cu solutii antiseptice
  • Se va aplica crema anestezica si ulterior gelul anestezic pentru un confort sporit in timpul injectarii
  • Injectarea acidului hialuronic dureaza intra 15 si 30 minute
  • Se va aplica crema calmanta si gheata

Emotiile legate de injectare sunt normale iar Dr Elena Martin acorda tot timpul necesar pentru a discuta impreuna cu pacientul toate detaliile legate de tratament. Dr Elena Martin isi doreste ca fiecare injectare sa fie un eveniment placut si alege fillere de ultima generatie pentru un rezultat armonios si de durata. Injectarea este practic nedureroasa, utilizand ace de cele mai mici dimensiuni, acid hialuronic pur si anestezie adecvata.

Alternative sigure la injectarea cu acid hialuronic reprezinta cristalele de calciu sau grasimea proprie. Injectarea cristalelor de calciu in dermul profund stimuleaza suplimentar productia de colagen, permitand revolumetria faciala pe termen lung.