fbpx
 

Injectari cu Acid hialuronic – volum și hidratare, rapid și eficient

În general, injecțiile cu acid hialuronic se folosesc pentru refacerea volumului și recăpătarea aspectului natural, proaspăt și întinerit al chipului. Astfel de intervenții au devenit populare, întrucât atractivitatea feței se asociază adesea cu volum și linii bine definite. Majoritatea tratamentelor cu acid hialuronic permit obținerea unor rezultate imediate, cu aspect vizibil întinerit, în mai puțin de 30 de minute.

În ultimii 5 ani, utilizarea injecțiilor cu acid hialuronic a devenit tot mai populară, însă conceptul nu este unul nou. Încă din anul 1893, medicii au început să studieze utilizarea grăsimii ca agent de umplere pentru eliminarea ridurilor faciale.

În anul 1920 s-a încercat utilizarea parafinei și a siliconului pentru rejuvenarea facială – cu toate astea, procedura prezenta numeroase riscuri. În filozofia actuală, acidul hialuronic reprezintă soluția optimă pentru redobândirea volumului facial – la nivelul pomeților, al buzelor, al liniei mandibulare și, desigur, pentru corectarea rapidă a ridurilor.

Candidatul ideal pentru injectarea cu acid hialuronic

În general, acidul hialuronic este indicat pentru redefinirea pomeților, corectarea cearcănelor, estomparea ridurilor (nazolabiale, marionette), cât și pentru volumizarea buzelor.

In timpul injectării cu acid hialuronic

  • Te vei așeza confortabil pe patul de tratament;
  • Va fi îndepărtat machiajul și se va curăța zona de tratament cu soluții antiseptice;
  • Se va aplica o cremă anestezică și, ulterior, gelul anestezic – se face o combinație dintre cele două, pentru un confort sporit în timpul injectării;
  • Injectarea acidului hialuronic durează între 15 și 30 de minute;
  • Se va aplica apoi crema calmantă și gheață.

La prima injectare, este absolut normal să ai emoții și să nu știi la ce să te aștepți. Tocmai de aceea, doamna doctor va sta de vorbă cu tine în prealabil, îți va explica întreg procesul și îți va răspunde la orice întrebări ai putea avea.

Folosim fillere de ultimă generație, astfel încât rezultatele să fie mereu armonioase și de lungă durată. Pentru că fiecare pacientă este unică, injectările diferă de la o persoană la alta – cantitatea acidului, zona de injectare și metoda se adaptează. Doar așa putem garanta că fiecare procedură este întocmai personalizată pentru forma feței, forma buzelor și dorințele pacientei în cauză.

În plus, procesul este nedureros – folosim ace de cele mai mici dimensiuni, acid hialuronic pur și anestezie pe măsură.

Alternative

Alternative sigure la injectarea cu acid hialuronic reprezintă cristalele de calciu sau grăsimea proprie. Cristalele de calciu se introduc în dermul profund, unde stimulează suplimentar producția de colagen, permițând volumetria faciala pe termen lung.

Pentru a vedea care este cea mai bună soluție în cazul tău, hai să ne întâlnim la un consult! Ne poți contacta, aici.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

acid hialuronic

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0766.343.453.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.