fbpx
 

Liposucția submentonieră (eliminarea grăsimii de sub bărbie)

Liposucția submentonieră este procedura prin care se elimină stratul adipos situat sub bărbie; mai exact, este procesul prin care se corectează aspectul de “gușă”. Este o intervenție foarte comună și foarte puțin invazivă, astfel încât și vinderea se produce rapid. Această procedură este recomandată persoanelor:
• care nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic datorită excesului de grăsime de sub bărbie;
• care vor un aspect mai definit al fetei și al gâtului;
• care își doresc un aspect mai tonifiat și neted în zona submentonieră.
Este important de reținut că în cazul în care mărimea gușii este considerabilă sau în cazul în care pacientul prezintă piele lăsată în zona de sub bărbie, va fi nevoie ca liposucția submentonieră să fie realizată în combinație cu un lifting la nivelul gâtului sau cu ICLED, pentru a netezi și a tonifia pielea din acea regiune.

Cum se realizează liposucția submentonieră?

În urma unei consultații, vom determina care sunt așteptările și care sunt metodele pe care le voi folosi a crea aspectul mult dorit de către pacient.

În ziua operației, voi realiza o incizie sub bărbie, pentru a insera o canulă de liposucție (cu vibrații sau cu laser), prin care voi elimina grăsimea în exces. Întregul proces este finalizat în mai puțin de o oră, iar totul se va petrece sub anestezie locală.

Cum mă pregătesc pentru liposucția submentonieră?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• evitați să administrați aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• vă hidratați foarte bine.

Ce se va întâmpla după liposucția submentonieră?

Întrucât intervenția nu este una foarte invazivă, recuperarea va fi rapidă și ușoară.

Imediat după operație, este nevoie să purtați o compresă pentru câteva zile. Nu veți simți durere, însă e posibil ca zona să se învinețească și să fie inflamată pentru aproximativ o săptămână. După primele zile veiț putea să vă reîntoarceți la serviciu, iar după 14 zile operația va fi complet vindecată.

Rezultatele se pot menține pentru mulți ani, cât timp respectați un stil de viață sănătos, faceți sport și aveți grijă să nu acumulați multe kilograme în plus.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

liposucția submentonieră

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.