Bichectomie (eliminarea țesutului adipos din față)

Operația de bichectomie este o procedură prin care țesutul adipos în exces este eliminat din obraji. Această zonă de grăsime are ca singur scop rotunjirea fetei, însă datorită unor circumstanțe genetice, este posibil ca bula grăsoasă să fie prea mare și să creeze un aspect neplăcut pentru pacient. Intervenția este recomandată persoanelor:
• care consideră că au fața prea rotundă;
• sunt deranjate de volumul obrajilor lor;
• își doresc un aspect mai definit, mai cizelat al fetei.

Cum se realizează operația de bichectomie?

Intervenția se numește “bichectomie” pentru că implică eliminarea bulei grăsoase a lui bichat. În primul rând, ne vom vedea la o consultație pentru a determina care sunt zonele pe care dorești să le modifici și ce putem face pentru a obține rezultatul visat.

Procedeul se realizează printr-o incizie situată în interiorul cavitații bucale, astfel încât nu vor rămâne urme de niciun fel pe tenul pacientului. Sub anestezie locală, se creează incizia și se elimină bula de grăsime ce se găsește sub pomeți.

Întreg procesul durează în jur de 30-45 de minute, iar pacientul își poate relua activitatea normală imediat după, senzația de disconfort fiind minimă.

Cum mă pregătesc pentru bichectomie?

În pregătirea operației, trebuie să:
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se va întâmpla în urma operației de bichectomie?

În urma intervenției, partea inferioară a feței, cât și gura vor fi inflamate și sensibile; din fericire, orice posibilă învinețire se va petrece în interiorul cavitații bucale. Va fi nevoie pentru câteva zile să respecți un regim bazat pe alimente mai ușor de masticat, să dormi cu capul ușor elevat și să îți clătești gura cu o substanță specială (prescrisă de mine) de câteva ori pe zi.

La două săptămâni după intervenție, inflamația va dispărea complet și vei putea să vezi rezultatul operației de bichectomie.

Rezultatele sunt permanente, singura excepție fiind în urma unei îngrășări substanțiale.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Bichectomie

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica