fbpx
 

Liftingul de sprâncene (SPA facial) – întinerire imediată

Liftingul de sprâncene este o procedură prin care se poate obține un aspect mai neted al frunții, o privire mai luminoasă și o înfățișare mai tinerească. Această procedura este recomandată persoanelor care:
• observă o lăsare a pielii în jurul frunții/ochilor, pe care o doresc corectată;
• prezintă riduri adânci, orizontale, la nivelul frunții;
• prezintă riduri de expresie în zona internă a sprâncenelor.

Cum se realizează liftingul de sprâncene

Liftingul de sprâncene se poate realiza în mai multe metode, în funcție de nevoile pacientului. În urma unei consultații cu mine, vom determina care sunt așteptările dvs. legate de procedură și exact care vor fi pașii pe care ii voi urma pentru a putea ajunge la acel rezultat.

Folosesc metoda liftingului temporal, unde se lucrează doar cu incizii mici și se ridică doar partea exterioară a sprâncenei. Inciziile se vor afla la nivelul scalpului, ascunse între firele de par, astfel încât nu vor fi observabile.

Este important de reținut că în anumite cazuri, va fi necesară și/sau o intervenție de blefaroplastie, pentru a elimina excesul de piele de la nivelul pleoapelor.

Cum mă pregătesc pentru liftingul de sprâncene

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• evitați consumul de alcool;
• evitați medicamentele antiinflamatoare;
• vă hidratați foarte bine.

Ce se întâmplă după liftingul de sprâncene

În urma operației, zona va fi inflamată pentru aproximativ o săptămână, timp în care este recomandat să aplicați comprese cu gheață și să dormiți cu capul ușor ridicat. Deși durerea este puțin probabilă, este posibil să simțiți un disconfort.

După 5-7 zile post-operator, vom scoate firele, veți putea să vă întoarceți la muncă și să vă continuați activitatea de zi cu zi. Rezultatele se vor vedea imediat, și pot dura între 5 și 10 ani, în funcție de metoda aleasă și stilul de viață al pacientei.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.