fbpx
 

Descoperă o soluție superioară pentru a îmbunătăți aspectul celulitei, a reduce pielea cu gropițe, pierderea elasticității pe abdomen, pielea lăsată la nivelul brațului, șolduri, coapse și alte zone care necesită reducerea grăsimilor.

CE ESTE BODYFX?

BodyFX este o soluție nouă, de lungă durată și neinvazivă pentru a reduce aspectul inestetic al celulitei. BodyFX vă va remodela corpul pentru a oferi o alternativă non-chirurgicală a liposucției.

BodyFX este soluția perfectă pentru a scăpa de burtica de după sarcină sau de grăsimea de la nivelul șoldurilor și pentru a îmbunătăți conturul general al corpului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BODYFX?

BodyFX folosește o combinație de diferite metode dovedite clinic, inclusiv energie cu frecvență radio, încălzire profundă a țesuturilor și presiune negativă cuplată de aspirație. Energia cu frecvență radio distribuie căldura către piele și grăsimea subiacentă, provocând încălzirea și contractarea țesuturilor. Pulsațiile de energie controlate și în vid funcționează apoi sinergic pentru a oferi rezultate frumoase de modelare a corpului.

CÂT DE SIGUR ESTE TRATAMENTUL?

Energie cu frecvență radio este livrată printr-o succesiune de impulsuri la 1 milion de cicluri pe secundă. Deși acest lucru poate suna intens, este foarte sigur. Pentru a maximiza confortul, temperatura corpului va fi monitorizată constant, cu un feedback continuu și precis al temperaturii pielii. Această monitorizare termică oferă controlul maxim al temperaturii.

PROCEDURA DOARE?

Majoritatea utilizatorilor consideră că BodyFX este confortabil. În timpul tratamentului, vă puteți aștepta la o încălzire a pielii și o senzație ușoară de tragere, deoarece radiofrecvența și vidul acționează pentru a netezi buzunarele încăpățânate nedorite de grăsime.

CÂTE SESIUNI SUNT NECESARE?

Se recomandă ca sesiunile să fie efectuate săptămânal, pe o perioadă de opt săptămâni. Îmbunătățiri treptate în zona de tratament pot fi observate după primele tratamente – cu o suprafață a pielii care se simte mai fină și mai moale imediat.

CE TIP DE ÎNGRIJIRE POST-PROCEDURĂ ESTE NECESARĂ?

Nu există absolut nicio perioadă de recuperare pentru BodyFX. Poate fi o procedură realizată în pauza de prânz. Pacienții vor observa roșeață și căldură în zona tratată, care va dispărea după câteva ore. Această căldură este echivalentă cu senzația resimțită după un masaj adânc al țesuturilor și nu va împiedica pe nimeni să își desfășoare activitățile obișnuite.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.