fbpx
 

Intervenții nechirurgicale – informații generale

 

Intervenții nechirurgicale – evoluția tehnologică, direct în cabinet

Tehnologia evoluează constant, iar acest fapt este cu atât mai evident când vine vorba de intervenții nechirurgicale. În ziua de azi, o multitudine de îmbunătățiri pot fi realizate cu intervenții minim invazive, ce asigură modificări pe termen lung. Mai mult, aceste intervenții oferă beneficiul de a avea un timp de recuperare mult mai mic decât cele chirurgicale.

Cunosc multe cliente care mă vizitează în timpul pauzei de prânz de la serviciu. Adesea mă amuză să văd o doamnă mâncând o salată în timp ce așteaptă să pregătesc toxina botulinica pentru injectări – însă mă face și mândră să știu că într-un timp atât de scurt pot schimba viața unui om.

Beneficii imediate, timp de recuperare scăzut

Când vorbim despre intervenții nechirurgicale, putem discuta despre îmbunătățirea calității pielii, a volumului și a laxității faciale. Rezultatele sunt adesea imediate, iar timpul de recuperare aproape inexistent.

Rezultatele durează un timp îndelungat și oferă pacientei un boost de încredere instantaneu. În plus, mentenanța unor astfel de intervenții reprezintă o ședință la câteva luni, deci un efort minim.

Există o multitudine de variante de intervenții nechirurgicale care se înmulțesc de la an la an. Împreună cu partenerii și colaboratorii clinicii Elena Martin, facem eforturi active pentru a aduce constant noutăți și evoluții tehnologice internaționale și pe piața din România.

Tratamente personalizate pentru fiecare pacient

Întrucât metodele sunt multe și posibilitățile infinite, ne vedem la cabinet pentru a discuta despre dorințele fiecărei paciente. Multe dintre persoanele care mă vizitează sunt bine documentate și „cu temele făcute de acasă” – chiar și așa, până și aceste cliente sunt surprinse să afle că există multe metode de tratament la care nici nu s-au gândit!

În plus, punem la dispoziție simulările 3D pentru intervenții nechirurgicale – creăm o imagine 3D orientativă, pentru a vedea și mai clar ce se poate realiza și cum vom proceda pentru a îndeplini toate așteptările.

Desigur, în urma consultului, există posibilitatea ca o intervenție chirurgicală să ofere un rezultat mai bun pentru dorințele clientei. Oricare ar fi varianta aleasă în final, echipa EMD este întotdeauna la dispoziție pentru a oferi serviciile de înaltă calitate pe care le garantăm!

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.