fbpx
 

Hollywood Carbon Laser Peel™ – secretul vedetelor precum Kim Kardashian, disponibil și în România!

Spectra™ XT

Laserul Spectra™ include o varietate de opțiuni de tratament eficiente, parametri ajustabili pentru minimizarea timpului de vindecare și patru lungimi de undă reglabile (1064 nm, 532 nm, 585 nm, 650 nm). 

Spectra oferă mai multe avantaje față de alte lasere și oferă în special tratamentele non invazive nou extinse, „Gold Toning” cu 595 nm, „RuVY Touch” cu 660 nm și „Revital Treatment” cu puls cvasilung de 1064 nm (max. 45 J/s), cu mai multe opțiuni de tratament. Spectra este primul Q-Switch Nd: care, pe lângă eliminarea tatuajelor, este indicat și pentru eliminarea melasmei.

Cu ce te poate ajuta laserul Spectra™ XT?

Leziuni pigmentate

Cu ajutorul “RUVY® TOUCH” – 660 NM*, cel mai performant RUVY Touch de până acum, se elimină leziunile pigmentate, cu probabilitatea foarte redusă pentru efecte adverse după tratament!

               

Eliminarea tatuajelor

Tehnologie de ultimă generație pentru îndepărtarea tatuajelor!

Energia laserului vizează doar particulele de cerneală, iar energia emisă le fragmentează în mici particule ce se elimină cu ușurință din organism. Cu Spectra XT, toate tipurile de tatuaje colorate sunt îndepărtate eficient prin cele patru lungimi de undă diferite.

Funcționează pentru toate tatuajele colorate, cu mai puțină durere și mai puține cicatrici!

Tratarea onicomicozei

Cea mai nouă abordare pentru a trata ciuperca unghiilor!

Eliberarea puternică a energiei Spectra XT susține sau înlocuiește în totalitate tratamentele convenționale actuale, care folosesc medicamente sistemice și creme topice. Este un tratament mai sigur, mai ales pentru cei care nu pot lua medicamente sistemice din cauza disfuncției hepatice sau renale.

Hollywood Peel Laser, Spectra™ XT Ciuperci Unghii              Hollywood Peel Laser, Spectra™ XT Ciuperci Unghii_2

Tratarea melasmei

Tratamentul cu laser îndepărtează sau deschide la culoare aspectul melasmei, deoarece melanina și melanozomii din piele sunt distruși selectiv de energia laser. Beneficiul clinic a fost dovedit în ultimii ani în toate tipurile diferite de piele, iar acum este și mai eficient cu noul mod de tratament Spectra XT folosind tehnologia sa dublu-puls. În plus, rata de recurență este redusă semnificativ!

Tratarea eritemului post-acenic

Tratamentul Gold Toning, ce folosește lungimea de undă de 595 nm, reduce substanțial roșeața post-acnee și, de asemenea, ajută la reducerea acneei inflamatorii. Prin folosirea undelor de energie, vascularizația într-o stare anormală revine la starea sa normală.

În plus, necesitatea medicamentelor invazive pentru tratarea aceneei este redusă considerabil!

Hollywood Peel Laser, Spectra™ XT Tratament Ochi                Hollywood Peel Laser, Spectra™ XT Tratament Ochi_2

Caracteristicile aparte Spectra™ XT

Datorită tehnologiei de ultimă generație, tratamentul cu laserul Spectra XT oferă niște beneficii substanțiale, greu de replicat cu alte modalități de tratament convenționale.

În primul rând, oferă o paletă variată de tratament, de la eliminarea tatuajelor, până la reducerea eritemului post-acenic, a melasmei, a leziunilor pigmentate și chiar tratamentul onicomicozei.

Mai mult, undele folosite fac ca zona tratată să fie mai puțin afectată, reducând astfel efectele adverse care pot apărea în urma unui astfel de tratament.

Nu în ultimul rând, este un tratament folosit cu religiozitate de vedetele de la Hollywood, precum Kim Kardashian. Tratamentul supranumit Hollywood Carbon Laser Peel™ este realizabil doar cu ajutorul acestui laser, obținând un aspect fără cusur, cu un efort minim!

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.