fbpx

Alergia la cosmetice

ALERGIA LA COSMETICE – se poate manifesta sub diverse forme: urticarie, eritem, prurit, pana la angioedem , iar leziunile se pot raspandi dincolo de locul de contact cu agentul cauzator. Presupune implicarea sistemului imun si se poate dezvolta oricand pe parcursul vietii.

Avand in vedere faptul ca zilnic utilizam produse cosmetice nr cazurilor de alergii diagnosticate la astfel de produse este in crestere.

Un consult alergologic nu trebuie amanat, deorece identificarea factorului declansator face parte din schema de tratament. Medicul alergolog poate realiza diverse teste utilizand kit-uri speciale pentru a identifica agentul declansator. Printre factorii determinanti putem intalni: parfumul, anumite substante chimice din vospeaua de par/oja, anumiti conservanti din produsele de make-up.

Evitarea expunerii la agentul cauzator si vizita la medicul dermatolog pentru tratament adecvat sunt esentiale.

Pentru a vedea care este cea mai bună soluție în cazul tău, hai să ne întâlnim la un consult! Ne poți contacta, aici.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0766.343.453.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.