fbpx
 

Tratamentul Dermalinfusion

Ce este tratamentul Dermalinfusion?

Dermalinfusion este un tratament dermatologic 3 în 1, non-invaziv și brevetat. Unicitatea sa vine din faptul că face simultan tot ceea ce este necesar pentru piele: exfoliază, extrage și infuzează pielea cu seruri. Această combinație de procese face ca Dermalinfusion să fie tratamentul ideal pentru orice tip ten.

Serurile sunt create special pentru problemele particulare ale tenului, iar injectarea acestora adânc în piele, chiar în momentul în care epiderma este vulnerabilă (în urma exfolierii), îi permite să aibă efecte pozitive profunde asupra acesteia. Mai mult decât atât, nu are nevoie de recuperare, ceea ce îl face eficient, confortabil și rapid.

Ce probleme și ce arii ale corpului pot trata folosind tratamentul Dermalinfusion?

Această procedură este recomandată persoanelor care doresc:

– Corectarea hiperpigmentării;

– Îndepărtarea petelor întunecate;

– Rectificarea daunelor provocate de soare;

– Corectarea aspectului îngălbenit al pielii;

– Luminarea pielii îmbătrânite;

– Eliminarea liniilor fine și a ridurilor;

– Hidratarea pielii uscate și deshidratate;

– Îmbunătățirea pielii predispuse la acnee;

– Netezirea texturii rugoase a pielii și decolorarea acesteia;

– Întinderea pielii din zonele sensibile ale feței, cum ar fi zona ochilor și a buzelor.

Dermalinfusion nu se limitează doar la față – procedura, care folosește presiunea în vid, poate fi personalizată pentru multe zone ale corpului. În funcție de sensibilitatea pielii sau a zonei, dermatologul are opțiunea de a aplica o atingere mai fină sau mai pronunțată, pentru a avea rezultate îmbunătățite și mai rapide.

Procedura se poate face pe:

– Față și gât;

– Decolteu, pentru a întinde și a oferi strălucire pielii;

– Brațele superioare, pentru a întinde pielea lăsată și a oferi un aspect mai tineresc zonei;

– Partea superioară a spatelui;

– Zonele din jurul ochilor și buzelor – care sunt adesea prea sensibile pentru procedurile tradiționale.

Dermalinfusion vs. metode tradiționale de exfoliere

Un proces de exfoliere declanșează faza naturală de vindecare a rănilor pielii. Acest lucru înseamnă că pielea a fost rănită intenționat (prin exfoliere – fie cu o metodă chimică sau mecanică), lăsând-o mai susceptibilă la a primi seruri reparatoare.

Cu toate acestea, procesul tradițional de exfoliere nu permite serurilor să intre decât la un nivel superficial al epidermei. Folosind Dermalinfusion, serurile de restaurare sunt injectate imediat după exfoliere, penetrând astfel un nivel mai profund al epidermei, creând un impact pozitiv mai puternic asupra pielii.

Tipuri de tratamente

Iluminarea facială

Folosind o peptidă inovatoare de la Universitatea Stanford, alături de ingrediente puternice naturale de strălucire, acest tratament va corecta pigmentarea și va lumina pielea. Este recomandat pentru toate tipurile de piele și pigmentare, oferind un aspect tineresc și mai tonifiat persoanelor de toate vârstele.

Tratament pentru curățarea porilor și acnee

Folosind un amestec patentat de extracte de ulei de plante și mușețel, acid salicilic și ulei de oregano, acest tratament va corecta chiar și cele mai provocatoare tipuri de piele predispuse la acnee.

Pentru a reduce și mai mult aspectul acneei, această procedură este asociată cu o piesă de mână personalizată și un cap de perie, utilizate pentru îndepărtarea acneei, uleiului, punctelor negre și albe – lăsând pielea limpede ca ziua!

Procedura de ultra-hidratare

Acest tratament este dedicat hidratării profunde, acționând cu acid hialuronic, extract de mere / pepene verde / linte și mușețel. Acest super-combo va reumple instantaneu pielea, oferind pacientei un aspect întinerit, proaspăt și frumos. Este recomandat în special persoanelor cu piele sensibilă.

Procedura anti-îmbătrânire cu vitamina C

Cea mai bună procedură pentru îmbunătățirea texturii pielii și stimularea producției de colagen. Utilizarea de Vitamina C, Vitamina E, antiinflamatoare și antioxidanți va reduce aspectul îmbătrânit al pielii imediat, lăsând pacienta cu un aspect relaxat, tineresc și încrezător.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

acid hialuronic

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.