Augmentare mamară – mărirea sânilor cu ajutorul implantelor de silicon

Dacă ești interesată de augmentarea mamară realizată cu ajutorul grăsimii proprii, în locul implantelor din silicon, citește pagina despre Lipofillingul de sâni.

Augmentarea mamară este una dintre cele mai populare proceduri realizate pe întregul glob – și, întâmplător, este una dintre preferatele mele, de asemenea. Vreau să le ofer pacienților mei cele mai bune rezultate cu minimum de disconfort și cu cât mai puțin timp necesar de vindecare. De aceea, aleg să folosesc tehnologie de ultimă generație în realizarea augmentărilor mamare.

Cu ajutorul aparatului cu radiofrecvențe Ellman, combinat cu metodele non-traumatice și „non-atingere”, am oportunitatea să ofer atenție sporită țesuturilor. Astfel, inciziile sunt cât se poate de mici și rezultatele excelente, de fiecare dată.

Augmentarea mamară se poate combina și cu ridicarea de sâni, cunoscută ca și mastopexie. Procedura este recomandată persoanelor care:

  • Doresc un aspect mai voluminos pentru sânii lor;
  • Își doresc o ridicare a sânilor, împreună cu mărirea lor;
  • Vor să corecteze asimetrie sau orice altă problemă genetică.

Cum mă pregătesc pentru augmentare mamară?

În primul rând, ne vom întâlni la un prim consult, pentru a determina care sunt așteptările tale, cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Multe femei sunt emoționate când vine vorba de augmentare mamară, mai ales fiindcă implică inserarea unui obiect străin – de aceea, vom discuta în detaliu despre riscuri, pregătiri și orice alte întrebări mai ai.

Putem face, de asemenea, o simulare 3D a rezultatului – astfel, vei vedea cum vor arăta sânii după operație și ce dimensiune ți-ai dori mai exact.

Apoi, vei face niște analize de sânge pentru a ne asigura că ești în forma necesară pentru a susține o astfel de intervenție.

În săptămânile precedente operației de augmentare mamară, va fi nevoie să:

  • Eviți să iei aspirină sau orice alt medicament anti-inflamator;
  • Te hidratezi foarte bine.

Ce se va întâmpla în timpul operației?

Voi realiza o incizie sub sân, numită incizie inframamară. Cu ajutorul radiofrecvențelor, voi crea spațiul necesar pentru a plasa un „implant test”. Cu el, voi vedea dacă dimensiunea este potrivită, dacă sânii sunt simetrici și dacă totul arată perfect.

Ulterior, voi insera implantul Mentor selectat de tine. Voi închide incizia, iar apoi tu vei fi transportată în camera ta, unde te vei trezi după anestezie.

Ce se va întâmpla după augmentarea mamară?

Vei fi spitalizată peste noapte, pentru a ne asigura că te simți bine și că îți revii cu ușurință de sub anestezie. Apoi, a doua zi, poți merge acasă. Vei avea de câteva zile de odihnă din belșug, de hidratare și de somn. Ulterior, după 2-3 zile, te vei putea întoarce la activitățile tale zilnice.

Cicatricile se vor vindeca și nu vor fi deloc observabile. #FindTheScarChallenge

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

mastopexia

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica