fbpx
 

Augmentare mamară – mărirea sânilor cu ajutorul implantelor de silicon

Dacă ești interesată de augmentarea mamară realizată cu ajutorul grăsimii proprii, în locul implantelor din silicon, citește pagina despre Lipofillingul de sâni.

Augmentarea mamară este una dintre cele mai populare proceduri realizate pe întregul glob – și, întâmplător, este una dintre preferatele mele, de asemenea. Vreau să le ofer pacienților mei cele mai bune rezultate cu minimum de disconfort și cu cât mai puțin timp necesar de vindecare. De aceea, aleg să folosesc tehnologie de ultimă generație în realizarea augmentărilor mamare.

Cu ajutorul aparatului cu radiofrecvențe Ellman, combinat cu metodele non-traumatice și „non-atingere”, am oportunitatea să ofer atenție sporită țesuturilor. Astfel, inciziile sunt cât se poate de mici.

Augmentarea mamară se poate combina și cu ridicarea de sâni, cunoscută ca și mastopexie. Procedura este recomandată persoanelor care:

  • Doresc un aspect mai voluminos pentru sânii lor;
  • Își doresc o ridicare a sânilor, împreună cu mărirea lor;
  • Vor să corecteze asimetrie sau orice altă problemă genetică.

Cum mă pregătesc pentru augmentare mamară?

În primul rând, ne vom întâlni la un prim consult, pentru a determina care sunt așteptările dvs., cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Multe femei sunt emoționate când vine vorba de augmentare mamară, mai ales fiindcă implică inserarea unui obiect străin – de aceea, vom discuta în detaliu despre riscuri, pregătiri și orice alte întrebări mai există.

Apoi, veți face analize de sânge pentru a ne asigura că sunteți în forma necesară pentru a susține o astfel de intervenție.

În săptămânile precedente operației de augmentare mamară, va fi nevoie să:

  • Evitați să administrați aspirină sau orice alt medicament anti-inflamator;
  • Vă hidratați foarte bine.

Ce se va întâmpla în timpul operației?

Voi realiza o incizie sub sân, numită incizie inframamară. Cu ajutorul radiofrecvenței Ellman, voi crea spațiul necesar pentru a plasa un „implant test”/sizer. Cu el, voi vedea dacă dimensiunea este potrivită, dacă sânii sunt simetrici.

Ulterior, voi insera implantul Mentor, voi închide incizia, iar apoi veți fi transportată în camera dvs., unde vă veți trezi după anestezie.

Ce se va întâmpla după augmentarea mamară?

Veți fi spitalizată peste noapte, pentru a ne asigura că vă simțiți bine și că vă reveniți cu ușurință de sub anestezie. Apoi, a doua zi, veți merge acasă. Veți avea de câteva zile de odihnă, de hidratare și de somn. Ulterior, după 2-3 zile, vă veți putea întoarce la activitățile zilnice.

Cicatricile se vor vindeca și în funcțite de organism, vor fi aproape insesizabile. #FindTheScarChallenge

 

Puteți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

mastopexia

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica