fbpx
 

Chirurgia facială – remodelarea feței printr-o varietate de metode

Când vorbim despre chirurgie facială, facem referire la o multitudine de metode și tehnici ce pot îmbunătăți aspectul feței și a gâtului. Această arie a medicinei își propune să recreeze aspectul întinerit prin tehnici de finețe și atenție sporită la detalii.

Trendul actual este către chirurgia minim invazivă cu cicatrici minore și recuperare rapidă. Întotdeauna voi ține cont de dorințele pacientei și în urma unei analize faciale complete vom stabili de comun acord intervențiile optime. Procedurile se practică cu radiofrecvența Ellman, facilitând recuperarea și confortul post operator.

Tehnica operatorie o voi adapta fiecărui pacient in parte, fiecare caz fiind unic. Contactează-ne acum aici, pentru a face o programare la un consult inițial. Acolo vom discuta despre dorințele dvs., tehnicile optime pentru a le obține și care este timpul de recuperare, în cazul dvs..

Desigur, în funcție de zonele vizate, se poate opta și pentru tehnici nechirurgicale – fie de sine stătătoare, fie în combinație cu cele de chirurgie facială. Singurul mod prin care putem determina cea mai bună variantă pentru cazul dvs. este să ne întâlnim la un consult.

Pentru redefinirea conturului și volumului facial, putem alege împreună operația ideală:

Toate aceste metode de chirurgie facială sunt realizate de mine în clinica dedicată pacientelor mele. În majoritatea cazurilor, operația este realizată sub anestezie locală, durează un timp scurt și pacienta pleacă acasă imediat după.

Desigur, așa cum am menționat anterior, rezultatele și timpul de recuperare variază de la caz la caz. Oricare ar fi dorințele dvs., totuși, puteți fi sigură că echipa EMD este pregătită pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută și relaxată.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.