fbpx

NuEra Tight, o nouă Eră a tratamentelor personalizate!

Conturul corporal beneficiază de o nouă tehnologie: Sculptarea corporală personalizată

Nu exista doi pacienți la fel. De aceea, un plan de tratament, care să se potrivească tuturor, nu există.

Acum, se pot depăși toate limitele și avem în clinică un nou aparat, fără precedent în personalizarea tratamentului.

Un tratament la fel de unic ca pacienții noștri.

Tehnologia FocalRF

– Se folosesc 5 frecvențe RF pentru a regla adâncimea de pătrundere a energiei, ținând cont de diferite indicații, variațiile grosimii țesuturilor între diferitele zone ale corpului și, de asemenea, între pacienți.

Fără timp de recuperare

– Acest tratament neinvaziv oferă rezultate spectaculoase, care durează, fără perioadă de recuperare și extrem de confortabil.

Nivel inegalabil de personalizare

– Lumenis a dezvoltat NuEra Tight cu funcții de ultimă generație într-un dispozitiv ușor de utilizat. Selecționarea parametrilor de tratament adecvați este la doar un singur touch distanță.

Reducerea grăsimii

– O experiență cu adevărat personalizată de conturare a corpului începe cu tehnologia FocalRF care adresează grăsimile subcutanate în orice regiune a corpului, ușor și eficient. Se alege un tratament superficial la 2MHz pentru a îndepărta celulele de grăsime persistente sau selectați 470kHz pentru încălzirea profundă.

Reducerea celulitei

– Cu ajutorul tehnologiei FocalRF, NuEra Tight aplică mai multe frecvențe, două moduri de tratament și masaj mecanic eficient pentru manipularea țesutului, pentru remodelarea celulitei și îmbunătățirea aspectului denivelărilor și încrețiturilor.

Reducerea ridurilor

– Cu frecvențe ridicate și control precis al temperaturii, NuEra Tight poate stimula activitatea fibroblastelor și îmbunătăți fluxul de sânge, creând un efect de netezire imediat care va continua să se îmbunătățească pe măsură ce mecanismul de vindecare al organismului generează producția de colagen nou.

Tonifierea pielii

– NuEra Tight ridică și reglează automat temperatura în țesutul pielii la gradul necesar, stimulând colagenul și îmbunătățind semnele de piele flască și riduri. De la zonele mai mari ale corpului până la o zonă facială mai mică, tehnologia FocalRF țintește pătrunderea energiei la stratul dermic, asigurând tratamente sigure și eficiente.

Instrumente avansate

Lumenis a dezvoltat NuEra Tight cu caracteristici de ultimă generație într-un dispozitiv ușor de utilizat cu o interfață grafică intuitivă.

NuAPIC

Control automat al temperaturii personalizat asigurând temperatura terapeutică pe toată durata procedurii. Adaptează puterea pentru a răspunde caracteristicilor unice ale pacientului.

NuLogic

Protocol avansat pentru utilizatori. Un nou nivel de personalizare care aplică multiple protocoale de tratament automat într-o sesiune de tratament. Setează multiple valori pentru frecvență, temperatură, timp și mărimea electrozilor.

Accesorii multiple pentru tratarea oricărei zone a corpului.

Opt electrozi pentru a se potrivi perfect cu orice pacient, de la cap până la picioare, cu dimensiuni cuprinse între 20 mm și 100 mm.

Un design unic cu transfer de energie capacitive acoperit (CCET) pentru confort îmbunătățit și distribuție uniformă a încălzirii în zona de tratament.

Piese de mână ergonomice

Trei piese de mână ușoare pentru obținerea unor rezultate constante și eficiente: corp, față și bipolar.

Tehnologia FocalRF

Experimentați un nou nivel de control cu NuEra Tight, alimentat de tehnologia FocalRF. Se utilizeaza 5 frecvențe diferite pentru a regla adâncimea de penetrare a energiei, încălzind straturile specifice ale pielii și țesutului pentru a obține reducerea grăsimilor, întinderea pielii, reducerea celulitei și a ridurilor.

470kHz – Încălzire profundă

1 și 2MHz – Încălzire medie adâncă

4 și 6MHz – Încălzire și penetrare superficială

Ce putem trata cu NuEra Tight?

  • creșterea fermității pielii prin modificarea și reînnoirea fibrelor de colagen
  • reducerea celulitei și subțierea țesutului adipos prin lipoliză

Ce putem trata cu NuEra?

  • Fermitatea pielii pe față
  • Reducerea ridurilor și lifting pe zonele feței, gâtului, decolteului, mâinilor

Ce presupune o sedință cu NuEra Tight?

La începutul tratamentului, terapeutul va face setările conforme pentru fiecare pacient în parte, apoi aplică o cremă pe suprafața tratată, iar dispozitivul este mișcat lent pentru a încălzi treptat pielea, fără a provoca durere sau disconfort.

Pe măsură ce dispozitivul încălzește treptat suprafața epidermei și țesutul în profunzime, se va simți o senzație plăcută de încălzire.

Pentru rezultate stabile pe termen lung, se recomandă pachete combinate, cu ședințe ulterioare de întreținere.

Pachetul standard de tratament este de 3-6 ședințe, pe care recomandăm să îl combinați cu mezolipoliză sau Ballancer Pro

Intervalul dintre ședințe – 7-1o zile.

Ședința de întreținere se recomandă să aibă la 3 luni (în funcție de fiecare pacient în parte).

Rezultatele sunt vizibile din timpul pachetului de proceduri, însă țesutul continuă să lucreze 3-4 luni post-tratament. Pielea își va recăpăta fermitatea, țesutul adipos va scădea treptat, celulita va dispărea vizibil, iar aspectul pielii se va îmbunătăți gradual prin stimularea producției de colagen.

NU se recomandă combinarea NuEra Tight cu alte tratamente tip laser sau radiofrecvență.

NU se administrează medicamente fotosensibile și anticoagulante cu o zi înainte și după procedură.

Cazuri Before – After

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.