Lipofillingul de sâni – augmentare mamară cu grăsime proprie

Lipofillingul de sâni este o procedură de augmentare mamară, prin care se optează pentru folosirea propriei grăsimi recoltate din corpul pacientei, în locul unui implant mamar din silicon. Această intervenție este recomandată persoanelor:
• care doresc să își mărească dimensiunea sânilor, într-un mod cât mai natural;
• care doresc să revină la forma inițială a sânilor, în cazul în care aceștia s-au modificat în urma trecerii timpului, a sarcinii sau a unei slăbiri considerabile;
• care doresc să își corecteze asimetria sânilor;
• care doresc să combine două proceduri într-una: augmentare mamară și liposucție.

Cum se realizează lipofillingul de sâni?

În urma unei consultații, vom vedea care sunt așteptările tale și ce putem face pentru a le aduce la realitate. Ulterior, vom determina dacă ai îndeajuns țesut adipos pe care îl putem folosi pentru augmentarea mamară. Dacă nu ai, va fi nevoie să urmezi o dietă care să te ajute să crești în greutate.

Ulterior, în sala de operații, sub anestezie generală, voi începe cu liposucție – atunci voi extrage excesul de grăsime din zonele prestabilite împreună și mă voi asigura că zona vizată are un aspect plăcut.

Apoi, grăsimea respectivă este procesată și introdusă în sâni, oferind dimensiunea și forma pe care și-o dorește pacienta.

Cum mă pregătesc pentru lipofillingul de sâni?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• îți faci o ecografie mamară pentru a ne asigura că sănii tăi sunt sănătoși și pregătiți pentru o intervenție;
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se va întâmpla după lipofillingul de sâni?

În urma operației, va fi nevoie să porți o compresă în jurul pieptului, cât și în jurul zonei din care am extras țesutul adipos. Vei simți disconfort în primele 48 de ore, pentru care îți voi prescrie analgezice; pe măsură ce vor trece zilele, durerea va dispărea complet.
În prima săptămână vei simți un disconfort și o presiune în zona pieptului. Vom scoate compresa, dar va fi nevoie să porți o bustieră specială care ajută ca forma sânilor să rămână intactă pe parcursul vindecării.
Te vei putea întoarce la serviciu la câteva zile după operație, însă va trebui să fii grijulie în prima lună.
Rezultatele vor ține un timp îndelungat, 30-40% din grăsimea injectată în sâni se va menține toată viața, însă, spre deosebire de implantul de silicon, își vor mai pierde din volum pe măsură ce înaintezi în vârstă.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica