fbpx
 

Când precizia este totul.

CE ESTE ACUTITE?

AccuTite este cel mai mic dispozitiv de contracție din medicina cosmetică. Cu AccuTite, medicii sunt capabili să aplice contracția focalizată de radiofrecvență și să prevină necesitatea unei intervenții chirurgicale mai invazive sau excizionale. AccuTite este cel mai nou produs din familia tehnologiilor de lipoliză asistată prin radiofrecvență (RFAL).

CE ZONE POT FI TRATATE?

AccuTite revoluționează procedurile minim invazive din cabinet. Zonele greu accesibile sunt acum ușor de tratat cu o precizie exactă. Orice zone cu piele lăsată sau exces de grăsime pot fi tratate. Zonele comune pentru față includ sprâncenele, regiunea periorbitală, pliul nazolabial, partea inferioară a feței și gâtul. Pe corp, pacienții pot folosi AccuTite pentru axilă, brațe, abdomen, coapsele interioare și genunchii.

ESTE SIGUR?

AccuTite face parte din familia de tehnologii pentru lipoliză asistată prin radiofrecvență (RFAL), care are peste 22 de publicații clinice revizuite de colegi, care arată un nivel ridicat de siguranță. AccuTite are numeroase măsuri de protecție integrate în tehnologie pentru a asigura o încălzire uniformă și ușoară, care face procedura confortabilă și eficientă.

CÂT DE REPEDE VOI VEDEA REZULTATELE?

Rezultatele pot fi văzute imediat, cu cele mai bune rezultate vizibile după 6 săptămâni și continuând până la 12 luni.

CE TIP DE ÎNGRIJIRE POST-PROCEDURĂ ESTE NECESARĂ?

AccuTite este o procedură minim invazivă efectuată cu o baghetă foarte mică, sub anestezie locală sau sedare ușoară. După procedură, pacienții pot merge acasă și pot relua activitățile regulate la scurt timp după aceea. În funcție de zona de tratament, poate fi recomandată purtarea unei haine de compresie.

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.