Laser Nd: Yag

Laserul Nd :Yag combina lungimea de unda binea aleasa pt leziunile vasculare (1064nm) cu parametri flexibili, adaptati fiecarui tip de vas pt a trata sigur si cu eficienta maxima o gama larga de afectiuni vasculare  (telangiectazii, venectazii, hemangioame)

Laserul emite pulsuri de energie luminoasa speciala care realizeaza coagularea sangelui din vasele dilatate, eventual distrugand vasele dilatate. Continutul sanguin impreuna cu resturile vasculare sunt resorbite de organism in cateva zile sau saptamani in functie de marimea vasului. In locul vaselor pielea ramane integra fara cicatrici sau pigmentare. Vasele sunt indepartate definitiv.

Cate tratamente sunt necesare?

De cele mai multe ori 1 sau 2 sedinte sunt suficiente. Totusi nr de sedinte depinde de nr, culoarea si dimensiunea  vaselor care trebuie  tratate.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Cel mai des intalnite efecte nedorite  sunt o usoara inrosire si edematiere a zonei care dureaza aproximativ 24h. In rare cazuri pot aparea echimoze sau veziculatie.

Cand sunt vizibile rezultatele?

La  majoritatea pacientilor se observa imbunatatiri semnificative la venele tratate dupa 2 pana la 6 sapt de tratament; totusi rezultatul final poate fi obtinut pana la cateva luni.

Ce vene pot fi tratate?

Medicul va evalua care vase de sange pot fi tratate si va stabili tratamentul adecvat. In general pot fi tratate venele mici faciale (telangiectaziile), venele de pe picoare cu diametrul max de 3,5mm.

Tratamentul este dureros?

Cand piesa de mana este plasata pe piele, se simte o senzatie de racoare si confort. Cand pulsul de lumina este emis, se poate simti pentru scurt timp o usoara senzatie de intepatura.