fbpx
 

Laser Nd:Yag – tratamentul eficient al afecțiunilor vasculare

Laser Nd:Yag – soluția optimă pentru o gamă largă de afecțiuni vasculare.

Laserul Nd:Yag combină lungimea de undă bine aleasă pentru leziunile vasculare (1064nm) cu parametri flexibili. Aceștia sunt adaptați pentru fiecare tip de vas, cu scopul de a trata sigur și cu eficiență maximă o multitudine de afecțiuni vasculare (de exemplu: telangiectazii, venectazii, hemangioame).

Laserul emite pulsuri de energie luminoasă specială, care realizează coagularea sângelui din vasele dilatate, ulterior distrugând vasele respective. Conținutul sanguin, împreună cu resturile vasculare sunt resorbite de organism în câteva zile sau săptămâni, în funcție de mărimea vasului. În locul vaselor, pielea rămâne integră, fără cicatrici sau pigmentare. Vasele sunt îndepărtate definitiv.

Câte tratamente cu laser Nd:Yag sunt necesare?

De cele mai multe ori, între 1 și 2 ședințe sunt suficiente. Totuși, totalitatea ședințelor depinde de numărul, culoarea și dimensiunea vaselor care urmează a fi tratate.

Care sunt posibilele efecte secundare ale tratamentului cu laser Nd:Yag?

Cele mai des întâlnite efecte nedorite sunt: o ușoară înroșire și/sau o edematiere a zonei – care durează aproximativ 24 de ore. În rare cazuri pot apărea echimoze sau veziculație.

Când voi putea vedea rezultatele în urma intervenției cu laser Nd:Yag?

La majoritatea pacienților se observă îmbunătățiri semnificative la venele tratate după 2, până la 6 săptămâni de tratament. Cu toate astea, rezultatul final poate fi obținut până la câteva luni.

Ce vene pot fi tratate cu ajutorul unui laser Nd:Yag?

Medicul va evalua care vase de sânge pot fi tratate și va stabili tratamentul adecvat. În general, pot fi tratate venele mici faciale (telangiectaziile), cât și venele de pe picioare cu diametrul de maximum de 3,5mm.

Este dureros tratamentul?

Când piesa de mână este plasată pe piele, se simte o senzație de răcoare și confort. Când pulsul de lumină este emis, se poate simți – pentru scurt timp – o ușoară senzație de înțepătură.

 

Hai să ne întâlnim la un consult pentru a determina dacă astfel de tratament este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Contactează-ne acum, aici!

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.