fbpx
 

Chirurgie estetică pentru siluetă – remodelarea corpului prin multiple metode

Când vorbim despre chirurgie estetica pentru siluetă, discutăm despre o multitudine de proceduri ce pot fi realizate, împreună sau separat. Această știință (și artă, deopotrivă) își propune să recreeze proporțiile corporale cât mai aproape de ideal. Idealul, desigur, fiind determinat de către pacient.

Fie că este vorba de un exces de grăsime sau de piele, vom alege metoda optimă de tratament: liposucție, abdominoplasie sau lifting.

Liposucția este intervenția chirurgicală care se adresează în special excesului adipos. Când vine vorba despre chirurgie estetică, liposcuția este una dintre cele mai solicitate intervenții, în întreaga lume. Aceasta apelează la răbdarea pacientei pentru obținerea rezultatului final – rezultat care se poate determina, în funcție de caz, după cel puțin șase luni post-operație.

Există o multitudine de tehnici de liposucție pe piața de chirurgie estetică. După o documentare amănunțită și testarea tuturor metodelor, am ales pentru pacientele mele PAL – power assisted liposuction sau liposcuția cu vibrații, pentru a facilita procedura de recoltare a grăsimii și a spori aspectul și confortul post operator.

Lipofilingul la nivelul feselor sau BBL (Brazilian butt lift) presupune transferul de grăsime la nivelul feselor. Astfel, se creează un raport armonios talie-șold, mărirea feselor cu grăsime proprie fiind una dintre intervențiile chirurgicale cu adresabilitate în creștere în ultima perioadă. Din păcate, auzim tot mai des de proceduri BBL realizate în cabinete neautorizate, ce folosesc diverse substanțe toxice pentru organism – de aceea, mă asigur că ofer pacientelor mele cele mai noi metode și cea mai bună îngrijire post-operatorie, întotdeauna.

Când vine vorba de chirurgie estetică, pentru îndepărtarea excesului de piele putem opta pentru:

  • Abdominoplastie sau chirurgia abdomenului – pentru îndepărtarea excesului de piele de la nivelul abdomenului. Se poate asocia cu liposcuție sau cu plicatura mușchilor drepți abdominali, în cazul pacientelor cu laxitate musculară asociată, în special după naștere.
  • Liftingul de brațe sau de coapse – se adresează excesului de piele, în special în cazul slăbirii masive post-bariatrice.

Fiecare caz este unic, iar tehnicile de chirurgie estetică se adaptează fiecărui pacient. Contactează-ne acum aici, pentru a stabili un consult inițial și a determina care este cea mai bună metodă pentru dorințele tale.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.