fbpx

fwm

Liposucție asistată cu vibrații

Intervenția de liposucție asistată cu vibrații este o procedură prin care țesutul adipos este eliminat, în vederea obținerii unui aspect mai slab și tonifiat într-o zonă specifică a corpului. Liposucția asistată cu vibrații îngăduie medicul să fie mai precis, să folosească mai puțină forță și să elimine mai mult țesut adipos – făcând intervenția mai precisă și mai puțin invazivă pentru pacient.

Se recomandă liposucție asistată cu vibrații persoanelor care:

  • Au zone ale corpului unde grăsimea nu dispare prin dietă și exerciții fizice;
  • Sunt complexați în legătură cu anumite zone ale corpului lor (brațe, coapse, abdomen, spate);
  • Doresc rezultate impresionante într-un mod eficient și rapid.

Cum se realizează această operație?

În primul rând, ne vom întâlni la un consult inițial, pentru a determina care sunt așteptările dvs., cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Apoi, în ziua operației, sub anestezie generală, voi crea mici incizii și voi insera canula specială.

Datorită vibrațiilor produse de canula, celulele de grăsime sunt detașate și, prin urmare, mai ușor de eliminat. Ca rezultat, liposucția este mai precisă și mai nișată, cu risc exponențial redus de a afecta țesuturile învecinate. După ce tot țesutul adipos necesar este eliminat și zona arată cum își dorește pacientul, închid inciziile cu suturi.

Cum mă pregătesc pentru liposucție asistată cu vibrații?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:

–        Evitați să iei aspirină sau orice alt medicament anti-inflamator;

–        Va hidratați foarte bine.

În plus, va fi necesar să faceți o serie de analize de sânge, pentru a ne asigura că sunteți aptă pentru o astfel de intervenție, din punct de vedere medical.

 

Ce se întâmplă după intervenție?

După liposucție asistată cu vibrații, va fi nevoie să va odihniți bine – să va hidratați, să dormiți și să va schimbați pansamentele după instrucțiunile mele. Voi prescrie, de asemenea, niște analgezice pentru a combate disconfortul. Veți experimenta învinețire și umflare în zona respectivă, ceea ce este absolut normal, și se va vindeca în câteva săptămâni.

Ne vom revedea pentru a scoate firele. După primele câteva săptămâni, veți putea să va întoarceți la activitățile zilnice, luând-o ușor și asigurându-vă că nu vă expuneți la efort fizic sporit. Longevitatea rezultatelor depinde în întregime de dieta și stilul de viață ale pacientului.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.