fbpx
 

Microneedling – întinerire rapidă cu ajutorul Dermapen

Intervenția de microneedling (Dermapen) este o procedură medicală ce folosește dispozitive incorporate cu microace sterile, acționate de o funcție vibratorie automată. Prin alunecarea ușoară, de-a lungul feței, a acestor dispozitive sunt penetrate straturile pielii, cu formarea unor mici canale ce stimulează producția naturală de colagen. În plus, furnizează nutrienții către straturile profunde ale pielii.

Tratamentul încurajează astfel organismul să se regenereze printr-un proces de vindecare ce se soldează cu formarea unei noi matrice de colagen și elastină. Mai mult, se îmbunătățește și aportului sanguin. Pe măsură ce se activează regenerarea celulară, pielea este redensificată, îmbunătățindu-se aspectul ridurilor, liniilor fine și cicatricilor.

Procedura de microneedling poate fi folosită în asociere cu alte proceduri dermato-estetice, cu scopul maximizării rezultatelor în cadrul unor scheme personalizate, stabilite de medic.

Ce condiții tratează terapia prin microneedling?

 • pielea îmbătrânită, afectată de soare, lipsită de tonus;
 • liniile fine și ridurile (inclusiv ridurile de expresie din jurul buzelor);
 • porii măriți;
 • hiperpigmentările;
 • cicatricile (acnee, chirurgicale, arsuri);
 • vergeturi;
 • alopecie.

În ce consta tratamentul de microneedling?

Pregătirea tenului pentru tratamentul Dermapen implică utilizarea unor produse dermatocosmetice indicate de medicul dermatolog și, după caz, profilaxia antiherpetică. Anestezia locală, sub formă de cremă, poate fi aplicată atunci când tratamentul se efectuează la adâncimi mai mari de 0.5 mm.

Ulterior, prin mișcarea dispozitivului (care este dotat cu ace de unica folosință), la suprafața pielii, se formează microcanalicule ce au drept rol stimularea sintezei de colagen și furnizarea ingredientelor active din serul tratament aplicat de medic. Acest ser se alege în funcție de afecțiunea ce se vizează a fi tratată.

În cât timp se văd rezultatele?

Rezultatele se văd după primul tratament, pielea are un aspect mai luminos și uniform. Cu toate astea, efectele complete ale tratamentului apar la sfârșitul sesiunii de tratament, care constă într-un număr de ședințe individualizate de medic, în funcție de necesitățile pacientului.

Ce efecte are tratamentul de microneedling asupra pielii?

 • îmbunătățește calitatea și textura pielii;
 • reduce dimensiunea porilor;
 • reduce liniile fine și ridurile;
 • îmbunătățește aspectul cicatricilor;
 • se folosește în tratamentul alopeciei androgenetice.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.