fbpx
 

Mezoterapie – piele hidratată și revitalizată instant

Intervenția de mezoterapie este o tehnică non-invazivă care acționează asupra elasticității și fermității pielii. Procedura de mezoterapie cu acid hialuronic induce o regenerare cutanată importantă, pielea devenind hidratată și revitalizată.

Cum funcționează procedura de mezoterapie?

Această tehnică folosește ace foarte fine, pentru a efectua o serie de injecții în stratul de mijloc al pielii (numit mezoderm). Menirea intervenției de mezoterapie este aceea de a trata problemele profunde ale epidermei – cum ar fi circulația deficitară sau inflamația; probleme care cauzează adesea deteriorarea, în timp, a pielii.

La ce mă poate ajuta mezoterapia?

  • La regenerare celulară – fiindcă celulele sunt „readuse la viață”, pielea primește un aspect imediat de reîntinerire;
  • La biorevitalizarea faței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor;
  • La corecția ridurilor fine – acelea care deși nu se văd în profunzime, noi înșine putem să le observăm când ne uităm în oglindă;
  • La tonifierea în profunzime a epidermei;
  • Este, de asemenea, tratament complementar pentru cele cu fillere (cu acid hialuronic) și toxină botulinică.

În funcție de vârstă și de condiția sănătății pacientului, sunt necesare între 5 și 10 ședințe, realizate la un interval de 1-2 săptămâni. Tratamentul durează între 20 și 30 de minute, iar pacientul își poate relua imediat activitatea zilnică. În plus, sunt necesare tratamente de mentenanță la fiecare 6-8 luni, pentru a păstra pe termen lung beneficiile aduse de către mezoterapie.

ACIDUL HIALURONIC folosit în mezoterapie este diferit de fillerele tradiționale care au un efect temporar asupra ridurilor. Acidul hialuronic hrănește și hidratează întreaga zonă tratată, dând un aspect sănătos și tânăr pielii.

Efectul de rejuvenare produce rezultate de scurtă durată, netezește ridurile fine și hidratează pielea. Injectările se practică superficial in derm, acidul hialuronic fiind biocompatibil pentru toate tipurile de ten și cu efecte secundare minime. În alte cuvinte, oricare ar fi nevoile tale, tratamentul de mezoterapie ar putea fi răspunsul!

Pentru a fi sigur, hai să ne întâlnim la un consult. Contactează-ne aici pentru a programa următoarea noastră întâlnire.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.