fbpx
 

Mezolipoliza – liposucția din pauza de masă

Suntem mereu în căutare de metode noi, mai avansate și de ultimă generație pentru a face față provocărilor estetice – așa că astăzi vorbim despre mezolipoliză. Dacă sunteți interesată să vă sculptați corpul într-un mod non-invaziv, ușor și care se vindecă rapid, continuați să citiți.

În primul rând, ce este mezolipoliza?

Mezolipoliza este o procedură simplă creată pentru a sculpta corpul, prin topirea țesutului adipos nedorit. Mai precis, mici injecții cu un cocktail de topire a grăsimii se fac în zona dorită, chiar în țesutul subcutanat. Acestea sunt concepute pentru a elimina zone de grăsime, greu de ars natural și neplăcute din punct de vedere estetic pentru pacientă.

În comparație cu liposucția, această procedură se realizează pentru zone mai mici, pentru locuri mai concentrate pe care pacientul poate dori să le minimizeze. De asemenea, este mai puțin invazivă, mai puțin dureroasă și mult mai rapidă în vindecare decât liposucția tradițională.

Ce zone pot corecta folosind mezolipoliza și cum știu dacă sunt candidatul potrivit?

Această procedură este folosită pentru părțile mai delicate ale corpului, cum ar fi:

– Zona mandibulara (bărbia dublă, bărbia dublă);

– Umerii;

– Brațele;

– Spatele;

– Abdomenul inferior/superior;

– Coapsele;

– Fesele;

– Genunchii;

Din fericire, deoarece este o procedură non-invazivă, orice persoană ar putea beneficia de acest tratament. Spre deosebire de liposucție, care necesită recuperare extinsă și o stare de sănătate bună, mezolipoliza este suficient de blândă pentru a fi efectuată pe aproape oricine.

De câte sesiuni am nevoie și care este durata tratamentului?

În general, sunt necesare 3 până la 4 ședințe, efectuate la un interval de 2 până la 3 săptămâni. Singura modalitate de a ști sigur este să ne vedem la o programare și să discutăm specific despre cazul dvs.. Ne putem seta cu ușurință întâlnirea aici.

În ceea ce privește durata, este un proces rapid – de obicei durează 10-15 minute. Timpul poate varia, din nou, în funcție de amploarea zonei, dar este în continuare foarte rapid în comparație cu liposucția tradițională.

Va fi aplicată o cremă anestezică pe zonă înainte de a face injecțiile, așa că cel mult veți simți un ușor disconfort, dar deloc durere.

Cât este perioada de recuperare și cum trebuie să am grijă de zonă?

Cea mai bună parte a mezolipolizei este că nu necesită timp de recuperare – la fel ca în cazul unei injecții normale, ne putem ridica imediat și ne putem întoarce la rutina zilnică. Singurul lucru pe care ar trebui să îl facem este să aplicăm un pachet de gheață pe zonă, pentru a reduce umflarea și disconfortul – de restul se ocupă serul injectat!

Cât durează rezultatele și care sunt complicațiile asociate?

Din fericire, rezultatele depind 100% de noi și de stilul nostru de viață. Scopul procedurii este să se topească țesuturile adipoase greu de ars în mod tradițional (prin dietă și sport). După aceea, depinde doar de noi să menținem o dietă sănătoasă și un regim de exerciții fizice regulate, pentru a păstra aspectul!

Cât despre complicații, nu există. Umflarea și vânătăile pot apărea, dar se estompează după maxim o săptămână – chiar mai repede dacă aplicăm pachetul de gheață, așa cum e recomandat.

Mezolipoliza vs. liposucție

Comparativ cu liposucția, mezolipoliza are limitele sale – este recomandată doar pentru zone mai mici ale corpului, pentru o anumită cantitate de țesut adipos.

Liposucția se poate face pe zone foarte mari, îndepărtând mai multe kilograme de grăsime într-o singură intervenție chirurgicală. Este recomandată persoanelor care doresc o schimbare considerabilă, care doresc să-și remodeleze complet corpul.

Prin urmare, dacă vă doriți doar să corectați o suprafață mică a corpului, într-un mod rapid și ușor, fără o perioadă de recuperare, mezolipoliza este ideală. Pentru schimbări mai extreme, se recomandă liposucția.

Pentru a determina care procedură este cea mai potrivită pentru nevoile și dorințele dvs, stabiliți o programare aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.