fbpx
 

Endolift cu laserul EUFOTON/ATON

Procedura endolift se realizează acum cu ajutorul laserului Eufoton Aton. Laserul Eufoton Aton este cel mai nou și cel mai mic laser fracționat din lume, care incorporează tehnologia facțională Lightscan.

Laserul emite o lumină cu lungimea de undă de 1470 nm prin intermediul unei diode.

Eufoton Aton este indicat în următoarele situații:

– lipoliză;

– endolift;

– rejuvenare;

– tratamentul definitiv al hiperhidrozei;

– efectuarea de intervenții chirurgicale;

– tratamentul cicatricilor, semnelor post-acneice, vergeturilor.

Ce este procedura de endolift?

„Endolift” este denumirea celui mai nou lifting nechirurgical, utilizând laserul Eufoton Aton.

Procedura Endolift se efectuează cu ajutorul unei fibre optice de dimensiuni de 200 până la 600 microni, care permite descărcarea energiei laserului direct in țesutul subcutanat. Tehnica folosită are efect imediat de ridicare a țesuturilor, dar și un rezultat de regenerare pe termen lung.

Tratamentul endolift este o intervenție care presupune anestezie locală, nu provoacă durere, iar pacientul poate pleca imediat acasă, fiind o procedură noninvazivă – una care durează maxim 30 de minute.

Acțiunea fototermală a laserului din țesutul subdermal permite rezultate similare, comparabile cu un lifting clasic sau cu fire, dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puțin dureros și fără cicatrici. Vor exista mai puține complicații, împreună cu un timp de recuperare mai rapid.

Rezultatul apare imediat, devine mai vizibil după 3 săptămâni și continuă să se îmbunătățească până la trei – șase luni.

Majoritatea persoanelor necesită una sau două ședințe de tratament. Pot apărea dureri locale ușoare, cât și senzații modice de arsură, care pot rezista pe parcursul a 4-5 ore – pe care le controlăm cu analgezice orale.

Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile și se rezolvă fără medicație. Masajul poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care dispar în 7-10 zile.

Candidatul ideal pentru acest tip de procedură este o persoană cu optoză și exces mediu de piele.

Prețuri Endolift

  • Gât/riduri/pomeți/gușă/mandibulă/cearcăne: 700€
  • Transpirație excesivă: 1000€
  • Cicatrici: de la 300€
  • Vergeturi: de la 300€
  • Liposucție laser: 1000€

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.