Laserul EUFOTON / ATON

 

Cel mai nou și cel mai mic laser fractionat din lume care incorporeaza tehnologia fractionala Lightscan.

Laserul emite o lumina cu lungimea de unda de 1470 nm prin intermediul unei diode.

Eufoton Aton este indicat în următoarele situaţii:

– lipoliza

– endolift

– rejuvenare

– tratamentul definitiv al hiperhidrozei

– efectuarea de intervenţii chirurgicale

– tratamentul cicatricilor, semnelor postacneice, vergeturilor

Endolift este denumirea celui mai nou lifting nechirurgical utilizand laserul Eufoton/Aton

Procedura Endolift se efectueaza cu ajutotul unei fibre optice de dimensiuni de 200 pana la 600 microni care permite descarcarea energiei laserului direct in țesutul subcutanat. Tehnica folosita are efect imediat de ridicare a tesuturilor dar si un efect pe termen lung de regenerare.

Endoliftingul este un tratament care presupune anestezie locala, este fără durere, pacientul poate pleca imediat acasă, fiind o procedură noninvazivă care durează maxim 30 de minute.

Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic sau cu fire dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.

Rezultatul apare imediat, devine mai vizibil dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei – șase luni.

Majoritatea persoanelor necesita una sau doua sedinte de tratament. Pot apărea durere locală usoara si senzaţii uşoare de arsură, care pot rezista pe parcursul a 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale.

Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă fără medicaţie. Masajul poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care se dispar în 7-10 zile.

Candidatul ideal pentru acest tip de procedura este o persoană cu optoză şi exces mediu de piele.

Prețuri Endolifting

  • Gât/riduri/pomeți/gușă/mandibula/cearcane: 700€
  • Transpirație excesivă: 1000€
  • Cicatrici de la 300€
  • Vergeturi de la 300€
  • Liposuctie laser: 1000€