Laser Alexandrite

Laserul Alexandrite este considerat in prezent state-of-the-art in domeniul epilarii definitve. Gratie luminii cu lungime de unda de 755 mm, care este absorbita de melanina din radacina firului de par, el are capacitatea de a livra nivelul optim de energie pentru a distruge foarte precis tesutul tina fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Dintre metodele disponibile în prezent, dispozitivele bazate pe laser Alexandrite s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure şi rapide metode de indepartare a parului nedorit. Ele sunt utilizate atat in scop estetic pentru indepartarea pilozitatii excesive, cat si in scop medical in tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei care se datoreaza cresterii firelor de par sub piele si pot cauza inflamatii la radacina firelor de par.

 

Indicatii:

– epilare definitiva;

– eliminarea petelor;

– eliminarea leziunilor vasculare si a pistruilor.

Avantaje:

  • rată foarte bună de penetrare a țesutului țintă;
  • eficienţă net superioară asupra firelor de păr fine, subţiri, cum ar fi cele cu localizare facială, fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului;
  • mai puţină durere şi disconfort comparativ cu alte metode de epilare datorită funcției de răcire CRISTAL FREEZE;
  • metodă ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I şi II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare
  • se poate realiza epilarea inclusiv pe pielea bronzată (se întrerupe expunerea la soare cu 3 săptămâni înainte și după tratamentul laser)

Cate sedinte sunt necesare?

Fiecare sedinta produce distrugerea firelor de par care sunt in faza activa, de crestere, care sunt pigmentate pe toata lungimea. Prin urmare, sunt necesare mai multe sedinte pt a distruge firele de par aflate in celelate stadii de crestere la momentul tratamentului. Pe langa aceasta, numarul de sesiuni depinde si de diversi parametri individuali cum ar fi varsta, sexul , statusul hormonal, zona tratata, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de par. De obicei, sunt necesare între 6 şi 10 şedinţe. Dupa prima sedinta se obtine o rarire a firelor de par din zona tratata de aproximativ 30%, vizibila la 2 saptamani dupa tratament. Intrucat nu exista epilare definitiva, ci o reducere permanenta a pilozitatii nedorite, sunt necesare tratamente de intretinere la intervale mai mari.

Care este intervalul optim dintre sedinte?

Se stabileste în funcţie de zona tratată şi de durata ciclului firelor de păr din zona respectivă. Firele de par cresc intr-un ritm de 6 saptamâni (in special in zona fetei) pâna la 6 luni (pe corp). Asadar, intervalul optim pt epilare va fi de 6 saptamani.

Indicatii inainte de procedura:

  • epilarea prin smulgere se intrerupe cu 4 saptamani inainte de prima sedinta de epilare cu scopul de permite tratarea unui lot cat mai mare de fire de par aflate in faza de crestere;
  • expunerea la soare sau solar trebuie intrerupta cu 3 saptamaini inainte si dupa sedinte;
  • intreruperea medicamentelor fotosensibilizante ( care cresc riscul de arsura);
  • efectuarea unui consult medicat care sa excluda o cauza endocrina a parului nedorit.

OFERTA

Epilare full body (picioare, brate, inghinal, axila) – 1200 RON / sedinta

30% reducere la pachetul 5+1 / zona

 

Zona de epilare Pret 1 sedinta (EUR) Pachet 5+1 sedinte (EUR)
Axile 60 300
Barbie 30 150
Gat 30 150
Perciuni 30 150
Mustata 30 150
Antebrat 60 300
Brate 100 500
Fata integral 60 300
Periareolar 20 100
Bikini 40 200
Inghinal+interfesier 100 500
Fese 70 350
Umeri 60 300
Abdomen 70 350
Linie alba abdomen 30 150
Gambe/Coapse 110/130 550/650
Picioare integral 200 1000
Laba piciorului-mana 20 100