fbpx
 

Laser Alexandrite – epilare definitivă de ultimă generație

Pachet promoțional valabil doar in luna Iulie: picioare integral, inghinal, axila 1200Ron.

Tratamentul cu laser Alexandrite este considerat tehnologie de ultimă generație în domeniul epilării definitive. Grație luminii cu lungime de undă de 755 mm, care este absorbită de melanina din rădăcina firului de păr, el are capacitatea de a livra nivelul optim de energie, pentru a distruge foarte precis țesutul țintă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Dintre metodele disponibile în prezent, dispozitivele bazate pe laser Alexandrite s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure și rapide metode de îndepărtare a părului nedorit. Ele sunt utilizate în scop estetic, pentru îndepărtarea pilozității excesive. Mai mult, ele se folosesc și în scop medical, în tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei, care se datorează creșterii firelor de păr sub piele și care pot cauza inflamații la rădăcina firelor de păr.

La ce poate ajuta tratamentul cu laser Alexandrite:

– epilare definitivă;

– eliminarea petelor;

– eliminarea leziunilor vasculare și a pistruilor.

Avantaje:

  • rată foarte bună de penetrare a țesutului țintă;
  • eficiență net superioară asupra firelor de păr fine, subțiri – cum ar fi cele cu localizare facială –  fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului;
  • mai puțină durere și disconfort, comparativ cu alte metode de epilare, datorită funcției de răcire CRYSTAL FREEZE;
  • metodă ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I și II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare;
  • se poate realiza epilarea inclusiv pe pielea bronzată (se întrerupe expunerea la soare cu 3 săptămâni înainte și după tratamentul laser).

Cate ședințe sunt necesare?

Fiecare ședință produce distrugerea firelor de par care sunt în faza activă (de creștere), care sunt pigmentate pe toată lungimea. Prin urmare, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în celelalte stadii de creștere la momentul tratamentului.

Pe lângă aceasta, numărul de sesiuni depinde și de diverși parametri individuali, cum ar fi vârsta, sexul, statusul hormonal, zona tratată, culoarea pielii, grosimea și culoarea firelor de par.

De obicei, sunt necesare între 6 și 10 ședințe. După prima ședință, se obține o rărire a firelor de par din zona tratată de aproximativ 30%, vizibilă la 2 săptămâni după tratament. Întrucât nu există epilare definitivă, ci o reducere permanentă a pilozității nedorite, sunt necesare tratamente de întreținere la intervale mai mari.

Care este intervalul optim dintre ședințe cu laser Alexandrine?

Intervalul se stabilește în funcție de zona tratată și de durata ciclului firelor de păr din zona respectivă. Firele de păr cresc într-un ritm de 6 săptămâni (în special în zona feței), și până la 6 luni (pe corp). Așadar, intervalul optim pentru epilare va fi de 6 săptămâni.

Indicații înainte de procedură:

  • epilarea prin smulgere se întrerupe cu 4 săptămâni înainte de prima ședință de epilare, cu scopul de a permite tratarea unui lot cât mai mare de fire de păr, aflate în faza de creștere;
  • expunerea la soare sau solar trebuie întreruptă cu o săptămână înainte și după ședințe;
  • întreruperea medicamentelor fotosensibilizante (care cresc riscul de arsură);
  • efectuarea unui consult medical care să excludă o cauză endocrină a părului nedorit.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0219094.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.