fbpx
 

Operatie de marire sani prin Implant Mamar

Interventiile estetice la nivelul sanilor reprezinta unul dintre domeniile mele preferate. Pentru remodelarea sanilor puteti opta pentru operatie de marire sani cu implant mamar sau cu grasime proprie sau dimpotriva reductia mamara. In unele cazuri interventiile pot cuprinde si procedura de ridicare mamara sau mastopexie. Operatiile de marire sani prin implant mamar se realizeaza prin radiofrecventa.

Tehnicile moderne permit obtinerea unor rezultate cu recuperare rapida. In timpul operatiei de marire sani prin implant mamar voi folosi cauter cu radiofrecventa Ellman, iar prin tehnici atraumatice “non touching” si atentie sporita la manipularea tesuturilor, discomfortul postoperator este minim, pacienta putand sa isi reia activitatile cateva zile de la operatie. In cadrul consultului preoperator vom alege impreuna metoda optima pentru remodelarea mamara.

Pentru un confort postoperator sporit nu se folosesc tuburi de dren. Inciziile sunt minine iar ulterior se ofera solutiile optime pentru tratamentul modern al cicatricilor. Atunci cand se opteaza pentru reductia mamara, tehnicile chirurgicale pot varia foarte mult. In functie de particularitatea cazului, se poate opta pentru reductia mamara cu cicatrice verticala, sau in T inversat, sau in ancora. Dupa interventiile estetice la nivelul sanilor spitalizarea este de 24 ore. Aspectul final se va aprecia la un an de zile postoperator, remodelarea sanilor fiind una dintre interventiile estetice cu cel mai mare grad de satisfactie.

Multumirea pacientelor mele reprezinta satisfactia mea. Va invit sa impartasiti experienta pacientelor mele. Fotografiile si materialele video prezentate pe site apartin pacientelor reale care au efectuat interventii estetice.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Care este cea mai bună vârstă pentru mărirea sânilor cu implanturi mamare?

Medicii din chirurgie plastică și estetică sunt întrebați deseori „Care este cea mai bună vârstă pentru mărirea sânilor cu implanturi mamare?”. Cu toate că există cu siguranță momente în care alegerea implanturile mamare nu reprezintă cea mai bună sau cea mai potrivită decizie, este dificil să indicăm o vârstă exactă sau momentul „potrivit” pentru toată lumea.

O serie de factori influențează dacă o femeie este pregătită pentru mărirea sânilor cu implanturi mamare. Vârsta joacă un rol foarte mic în decizie. Iată câteva lucruri care te pot ajuta să decizi dacă mărirea sânilor cu implanturile mamare sunt potrivite pentru tine, indiferent dacă ai 21, 33, 45 sau 55 de ani.

Recomandări de vârstă pe baza tipului de implant

Dacă există un factor concret care influențează cea mai bună vârstă pentru implanturile mamare, acesta este tipul de implanturi pe care dorești să-l alegi. Există cerințe de vârstă minimă pentru fiecare tip de implant.

Implanturile saline sunt aprobate de FDA – Food and Drug Administration pentru femeile cu vârsta de peste 18 ani. Dar FDA a limitat utilizarea implanturilor cu silicon pentru femeile cu vârsta de 22 de ani. Implanturile cu silicon reprezintă o alegere care tinde să fie mult mai populară și care oferă o senzație mai naturală.

Deși implanturile cu silicon sunt aprobate pentru femeile cu vârsta peste 22 de ani, nu este ilegal ca un chirurg să le folosească în cazul unei femei mai tinere. FDA doar a stabilit că vârsta de peste 22 de ani este de preferat femeilor care iau în calcul implanturile cu silicon pentru mărirea sânilor.

Recomandări de vârstă bazate pe motivul intervenției chirurgicale

Un alt factor care poate determina vârsta adecvată pentru mărirea sânilor cu implanturi mamare este motivul pentru care o pacientă are nevoie de această intervenție chirurgicală. În timp ce FDA a aprobat implanturile saline pentru femei cu vârsta peste 18 ani și implanturi cu silicon pentru femei cu vârsta peste 22 ani din motive cosmetice, a aprobat, de asemenea, oricare tip de implant pentru femeile de orice vârstă, dacă sunt supuse unei intervenții chirurgicale reconstructive.

Chirurgia reconstructivă a sânilor este diferită de mărirea sânilor în câteva moduri, deși ambele intervenții chirurgicale implică adesea implanturi. Scopul reconstrucției mamare este de a reconstrui sânii, de obicei după ce au fost îndepărtați printr-o mastectomie. În unele cazuri, intervenția chirurgicală reconstructivă a sânilor este, de asemenea, efectuată pentru a repara sânii care au fost grav deteriorați, cum ar fi din cauza arsurilor sau într-un accident de mașină.

Vârsta este doar un număr

Nivelul de maturitate contează mai mult decât vârsta calendaristică atunci când vine vorba de alegerea implanturilor mamare. Maturitatea se referă atât la maturitatea emoțională, cât și la cea fizică.

Unele femei încep să se dezvolte mai târziu, căpătând conturul corpului dorit începând cu vârsta de 20 de ani, de exemplu. Întrucât este mai bine să așteptăm ca sânii să fie pe deplin dezvoltați înainte de a programa o intervenție chirurgicală, este posibil ca unele femei să aibă nevoie să aștepte mai mult decât altele.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0766.343.453.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.