Implant mamar

Interventiile estetice la nivelul sanilor reprezinta unul dintre domeniile mele preferate. Pentru remodelarea sanilor puteti opta pentru operatie de marire sani cu implant mamar sau cu grasime proprie sau dimpotriva reductia mamara. In unele cazuri interventiile pot cuprinde si procedura de ridicare mamara sau mastopexie. Operatiile de implant mamar se realizeaza prin radiofrecventa.

Tehnicile moderne permit obtinerea unor rezultate cu recuperare rapida. In timpul operatiei voi folosi cauter cu radiofrecventa Ellman iar prin tehnici atraumatice “non touching” si atentie sporita la manipularea tesuturilor, discomfortul postoperator este minim, pacienta putand sa isi reia activitatile cateva zile de la operatie. In cadrul consultului preoperator vom alege impreuna metoda optima pentru remodelarea mamara.

Exista posibiliatea efectuarii unei simulari 3D pentru analiza complexa a sanilor si aproximarea volumui optim. Pentru un confort postoperator sporit nu se folosesc tuburi de dren. Inciziile sunt minine iar ulterior se ofera solutiile optime pentru tratamentul modern al cicatricilor. Atunci cand se opteaza pentru reductia mamara, tehnicile chirurgicale pot varia foarte mult. In functie de particularitatea cazului, se poate opta pentru reductia mamara cu cicatrice verticala sau in T inversat sau in ancora. Dupa interventiile estetice la nivelul sanilor spitalizarea este de 24 ore. Aspectul final se va aprecia la un an de zile postoperator, remodelarea sanilor fiind una dintre interventiile estetice cu cel mai mare grad de satisfactie.

Multumirea pacientelor mele reprezinta satisfactia mea. Va invit sa impartasiti experienta pacientelor mele. Fotografiile si materialele video prezentate pe site apartin pacientelor reale care au efectuat interventii estetice.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica