ICLED®

Light Guided Surgery

 

ICLED® este prima și singura tehnologie patentată de ghidare a luminii pentru chirurgia cosmetică. Sistemul chirurgical all-inclusive este un set chirurgical de unică folosință, care permite efectuarea procedurilor utilizând o abordare mai puțin invazivă. Transilluminarea cu LED-uri prin piele oferă feedback chirurgului cu privire la adâncimea și direcția de deplasare a Suturod® iluminat și a suturii atașate.

ICLED® poate fi utilizat pentru a ajuta la proceduri precum lifting-urile de gât, lifting-urile pentru fețe și modelarea și ridicarea frunții, utilizând sistemul instrumentar brevetat, cu incizii minime. Dispunând de cinci instrumente remarcabile, ICLED® permite plasarea unui sistem de susținere a suturii prin intermediul unor serii de perforări cu ac. În loc să tăiem și să repoziționăm mușchii, chirurgul țese sutura sub linia maxilarului cu un fir continuu. La pacienții selectați în mod corespunzător, ICLED® oferă o tehnică pentru a îmbunătăți gâtul și linia maxilarului cu incizii minime în comparație cu tehnicile tradiționale – cu umflarea minimă, vânătăi și cicatrici.


O solutie completa pentru eliminarea imprfectiunilor din zona gatului!
ICLED® este o alegere excelentă pentru pacienții care doresc un tratament procedura minim invazivă pentru partea inferioară a feței și întinerirea gâtului. Pacienții sunt fericiți pentru că rezultatele sunt naturale și durabile. Procedura de întinerire facială este interesantă pentru că este simplu și ușor de realizat. Această procedură inovatoare durează aproximativ o ora pentru a fi efectua, pacientul putand sa isi reia activitalile in doar cateva zile de la interventie.