fbpx
 

Hollywood Peel cu laserul Laserul Spectra™ 

Ce este Hollywood Peel și cum funcționează

Tratamentul Hollywood Peel este o procedură rapidă și confortabilă, activată în mod unic de laserul Lutronic Spectra™. 

Tratamentul în 3 pași include aplicarea patentată a loțiunii faciale de carbon, încălzirea blândă a loțiunii de carbon și a pielii și, în final, tratamentul rapid în nanosecunde care ajută la exfolierea și revitalizarea pielii. 

Hollywood Peel poate fi efectuat în doar 20 de minute. Acest tratament anti-îmbătrânire este extrem de popular în rândul vedetelor care vor să arate impecabil, rapid și eficient, fără perioada de recuperare.

Beneficiile Hollywood Peel

Tratamentul Hollywood Peel exfoliază pielea gentil, reduce hiperpigmentarea, ajută la stimularea secreției naturale de colagen și netezește pielea. 

Este o modalitate sigură și confortabilă de a revitaliza pielea și a menține un aspect întinerit al tenului, fără efecte adverse sau timp de vindecare post-tratament.

Tratamentul Hollywood Peel furnizează în siguranță energie țintită în straturile exterioare ale epidermei pentru a stimula îmbunătățirea de durată a pielii. 

Energia laserului vizează celulele melaninei (sursa pigmentării pielii) și ajută la stimularea secreției de colagen prin încălzirea delicată a dermului. 

Această combinație unică de metode este ceea ce duce la o reducere a pigmentării nedorite și la o creștere a colagenului dermic.

Pentru cine este acest tratament?

Hollywood Peel este un tratament ideal pentru persoanele care-și doresc să mențină un aspect întinerit al pielii, care vor să aibă un ten netezit și luminos, care nu au timp de proceduri îndelungate și vor să vadă o diferență în doar 20 de minute.

Acest tratament ajută în mod special la:

  • Micșorarea porilor dilatați;
  • Reducerea hiperpigmentării;
  • Încurajarea secreției naturale de colagen;
  • Acnee;
  • Rozacee;
  • Vase de sânge vizibile la nivelul pielii;
  • Regenerarea pielii;
  • Tonifierea pielii.

Cum funcționează?

Mai întâi, un strat de loțiune pe bază de carbon se aplica pe tenul demachiat și curat. Odată ce masca este aplicată, laserul începe să acționeze. Acesta acționează în două moduri:

  • prin fragmentarea pigmentării din piele, permițând acesteia să fie îndepărtată în mod natural de către organism;
  • prin încălzirea pielii, declanșând producția de colagen.

Este posibil să auziți câteva sunete de pocnire în timp ce laserul se mișcă pe suprafața pielii și este posibil să simțiți o oarecare căldură sau furnicături ușoare, dar procedura este confortabilă și nici măcar nu necesită un anestezic topic. Majoritatea pacienților nu raportează deloc durere.

Pe măsură ce laserul se mișcă pe piele, îndepărtează stratul de carbon împreună cu un strat foarte fin de celule ale pielii. Deoarece tratamentul este incredibil de blând cu pielea dumneavoastră, de obicei necesită treceri multiple. 

Durata tratamentului este de aproximativ 20 de minute.

La ce mă pot aștepta după o ședință de Hollywood Peel?

După procedură puteți reveni imediat la activitățile dumneavoastră normale; nu este nevoie de timp de refacere. Hollywood Laser Peel este atât de blând cu pielea dumneavoastră, încât puteți face un tratament în fiecare lună, fiind recomandat inclusiv persoanelor cu rozacee sau ten sensibil.

Cu fiecare ședință, corpul este stimulat să producă natural cantitatea optimă de colagen pentru piele.

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0766.343.453.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.