Otoplastia (corecția urechilor prin metodă chirurgicală)

Otoplastia este o procedură prin care se corectează orice fel de problemă estetică la nivelul urechilor. Această operație este adresată persoanelor:
• care au urechile prea mari sau prea mici;
• care au urechile disproporționate cu capul;
• care au o formă neobișnuită a urechilor;
• cărora le ies urechile prea mult în exterior, fiind foarte vizibile;
• care au suferit un accident ce le-a afectat forma urechilor.

Cum se realizează otoplastia?

În urma unei consultații cu mine, vom determina ce te deranjează la urechile tale și ce putem face pentru a corecta problema.

În timpul operației, voi crea o incizie în spatele urechii sau în interiorul ei, în funcție de situație. În cazul în care urechile sunt prea mari sau ieșite în exterior, voi elimina o parte din cartilajul urechii, ceea ce va micșora și va apropia urechea de cap, oferind un aspect mai plăcut. În cazul în care urechile sunt prea mici sau au o formă neobișnuită, voi remodela și repoziționa cartilajul, astfel încât să realizez aspectul dorit de pacient.

Oricare ar fi metoda necesară, inciziile vor fi plasate în zone strategice, astfel încât nu se vor observa în urmă intervenției.

Cum mă pregătesc pentru otoplastie?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• ai mai mare grijă de pielea din jurul urechii, spălând-o cu grijă, aplicând apoi cremă hidratantă și protecție solară;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se va întâmpla după ce otoplastia va fi gata?

După operație, îți voi pune un bandaj în zona urechilor, pe care va fi nevoie să îl schimbi după instrucțiunile mele. În cazul în care vei avea dureri, îți voi prescrie analgezice. Vei putea să pleci acasă în aceeași zi, însă va fi nevoie să te protejezi și să nu depui un efort prea mare.

În prima săptămână post-operatorie, va fi nevoie să te odihnești bine, să aplici o cremă cu antibiotic în zona inciziei și ulterior, îți voi scoate șuturile. După primele 7 zile vei putea să te întorci la serviciu, iar în 14 zile rezultatele vor fi vizibile – acestea vor dura toată viață, fără nevoia unor intervenții adiționale.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

 

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica