fbpx
 

Liftingul facial (SPA facial) – întinerire imediată

Liftingul facial este supranumit “SPA facial”, întrucât reprezintă cea mai complexă intervenție ce se poate realiza în scopul întineririi vizibile la nivelul feței și al gâtului. Această procedură este folosită pentru a corecta:
• pielea lăsată la nivelul fetei;
• ridurile din jurul gurii (riduri marionetă);
• pielea lăsată de sub bărbie;
• bărbia dublă (gușă).
În întreaga lume, liftingul facial este metoda preferată pentru a obține un rezultat de lungă durată, natural și tineresc.

Cum mă pregătesc pentru liftingul facial

Înainte de operație, va fi nevoie să:
• evitați să administrați aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• în caz că vă vopsiți părul, trebuie să o faceți înainte de operație, pentru că ulterior nu veți putea (pentru aproximativ o lună);
• să vă hidratați foarte bine.

Cum se realizează această procedură

În primul rând ne vom vedea la un consult, unde voi înțelege exact care sunt rezultatele dorite și vom stabili de comun acord care vor fi intervențiile efectuate în sala de operație.

Operația se va realiza sub anestezie generală/locală și va dura 2-3 ore. Indiferent de complexitatea procedurilor alese, cicatricile se vor realiza în jurul urechii, încât după vindecare nu se va putea observa locul inciziei. Metodele pe care le voi folosi variază, însă procedura în sine constă în separarea pielii de celelalte țesuturi (mușchi și grăsime) și întinderea ei, în scopul creării unui aspect neted, fin și tineresc. În funcție de caz, este posibil să fie nevoie și de eliminarea grăsimii de la nivelul fetei/gâtului pentru rezultatul dorit.

Ce se va întâmpla după liftingul facial

În prima săptămână post-operatorie, zona va fi inflamată și fața foarte întinsă. Pansamentele vor fi schimbate în funcție de recomandările mele și veți primi analgezice pentru disconfort. Întreg procesul de vindecare se va finaliza între 2 și 6 săptămâni, în funcție de complexitatea intervenției. În acest timp, veți avea nevoie de timp să vă odihniți și nu vă implicați în activități care să vă solicite fizic prea tare.
Rezultatul poate dura pentru o perioadă îndelungată, între 2 și 15 ani – depinde de complexitatea intervenției și stilul de viață al pacientului.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici. De asemenea, mai multe informații despre întreaga paletă de intervenții realizate de doamna Doctor Martin găsești aici.

Paciente reale. Rezultate naturale.

liftingul facial

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica

Pentru moment, se preiau programări la Dr. Elena Martin doar pe lista de așteptare, la nr. 0766.343.453.
Programări disponibile la Dr. Andrei Popa, Dr. Alexandra Popa și Bianca.