Liftingul facial (SPA facial) – întinerire imediată

Liftingul facial este supranumit “SPA facial”, întrucât reprezintă cea mai complexă intervenție ce se poate realiza în scopul întineririi vizibile la nivelul feței și al gâtului. Această procedură este folosită pentru a corecta:
• pielea lăsată la nivelul fetei;
• ridurile din jurul gurii (riduri marionetă);
• pielea lăsată de sub bărbie;
• bărbia dublă (gușă).
În întreaga lume, liftingul facial este metoda preferată pentru a obține un rezultat de lungă durată, natural și tineresc.

Cum mă pregătesc pentru liftingul facial

Înainte de operație, va fi nevoie să:
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• în caz că îți vopsești părul, să o faci înainte de operație, pentru că ulterior nu vei putea (pentru aproximativ o lună);
• să te hidratezi foarte bine.

Cum se realizează această procedură

În primul rând ne vom vedea la un consult, unde voi înțelege exact care sunt rezultatele dorite și vom stabili de comun acord care vor fi intervențiile efectuate în sala de operație.

Operația se va realiza sub anestezie generală/locală și va dura 2-3 ore. Indiferent de complexitatea procedurilor alese, cicatricile se vor realiza în jurul urechii, încât după vindecare nu se va putea observa locul inciziei. Metodele pe care le voi folosi variază, însă procedura în sine constă în separarea pielii de celelalte țesuturi (mușchi și grăsime) și întinderea ei, în scopul creării unui aspect neted, fin și tineresc. În funcție de caz, este posibil să fie nevoie și de eliminarea grăsimii de la nivelul fetei/gâtului pentru rezultatul dorit.

Ce se va întâmpla după liftingul facial

În prima săptămână post-operatorie, zona va fi inflamată și fața foarte întinsă. Pansamentele vor fi schimbate în funcție de recomandările mele și vei primi analgezice pentru disconfort. Întreg procesul de vindecare se va finaliza între 2 și 6 săptămâni, în funcție de complexitatea intervenției. În acest timp, vei avea nevoie de timp să te odihnești, să mănânci fructe, legume și carne slabă, să nu te implici în activități care să te solicite fizic prea tare.
Rezultatul poate dura pentru o perioadă îndelungată, între 2 și 15 ani – depinde de complexitatea intervenției și stilul de viață al pacientului.

Paciente reale. Rezultate naturale.

liftingul facial

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica