Liftingul buzei superioare (Liplift, mărire permanentă)

Liftingul buzei superioare (liplift) este o procedură prin care aspectul buzelor poate fi îmbunătățit cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. Spre deosebire de soluțiile noninvazive (de exemplu, acidul hialuronic injectat în buze), această soluție este una permanentă. Liftingul buzei superioare (liplift) se recomandă persoanelor:
• care consideră că procedura ar putea îmbunătăți proporțiile fetei;
• care sunt nemulțumiți de mărimea actuală a buzelor lor;
• cărora li s-a micșorat buza datorită înaintării în vârstă
• cărora colțurile buzelor se îndreaptă în mod natural în jos.

Cum se realizează liftingul buzei superioare (liplift)?

În primul rând, ne vom întâlni la cabinet pentru a vedea dacă această procedura este cea mai potrivită pentru tine și vom determina ce metode voi folosi pentru a duce această intervenție la bun sfârșit.

Este posibil să concluzionăm că o metodă noninvazivă ar fi mai potrivită, sau din contra, că liftingul buzei superioare (liplift) ar putea fi combinat cu o metodă noninvazivă pentru rezultate și mai impresionante.

Ulterior, în sala de operații, voi crea o mică incizie sub nas, apoi voi trage pielea pentru a ridica buza superioară. Această procedură se realizează sub anestezie locală.

Cum mă pregătesc pentru liftingul buzei superioare(liplift)?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• eviți să iei aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Care vor fi rezultatele liftingului buzei superioare (liplift)?

În urma intervenției, zona va fi inflamată, și vei simți o senzație moderată de disconfort pentru 1-2 zile. Este recomandat să aplici o compresă de gheață peste incizie pentru a înlesni vindecarea și să îți acorzi niște timp pentru odihnă.

Suturile vor fi extrase după 4-6 zile, iar activitățile de zi cu zi pot fi continuate după. În primele 10 zile va fi indicat să urmezi o dietă bazată pe mâncăruri ușor de masticat, pentru a nu pune prea multă presiune pe cavitatea bucală, și, implicit, pe buza superioară.

Rezultatele se vor vedea imediat și vor fi permanente.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica