Implant mentonier (corecția bărbiei cu implant)

Intervenția cu implant mentonier este folosită pentru a corecta defectele de la nivelul bărbiei. Acest tip de operație este recomandată persoanelor:
• care nu au bărbia destul de proeminentă;
• care consideră că bărbia nu este proporțională cu restul fetei;
• care prezintă defecte în zona bărbiei (cum ar fi asimetrie), în mod natural sau în urma unui accident.

Cum se realizează operația cu implant mentonier?

În primul rând, ne vom vedea la o consultație pentru a determina care sunt așteptările tale și îți voi explica ce intenționez să fac pentru a-ți îndeplini dorințele.

În ziua operației, se va folosi anestezie locală, apoi, voi crea o incizie sub bărbie sau în interiorul cavității bucale pentru a insera implantul. La final, voi închide incizia cu suturi.

Oricare va fi metoda folosită (prin cavitatea bucală sau prin exteriorul bărbiei), zona inciziei este plasată strategic și nu se va observa după intervenție.

Cum mă pregătesc pentru operația cu implant mentonier?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:
• eviți aspirina sau alte medicamente antiinflamatoare;
• te hidratezi foarte bine.

Ce se va întâmpla după operația cu implant mentonier?

În urmă intervenției, vei avea fața inflamată, și vei simți un disconfort în primele două zile. Îți voi prescrie analgezice în cazul în care vei experimenta dureri. Vei avea un pansament special pe care este nevoie să îl schimbi regulat în urma operației. Va fi necesar să aplici o compresă cu gheață în zona bărbiei și este posibil să fie nevoie să te limitezi la o alimentație bazată pe lichide în primele zile. Vei putea să te miști, însă activitățile tale vor fi limitate. Este important să te odihnești într-o poziție elevată la 45 de grade în prima săptămână.

Suturile exterioare sunt scoase după 5-7 zile, iar cele din interiorul cavității bucale se vor dizolva în aproximativ aceeași perioadă. Te vei putea întoarce la serviciu după aceea, iar în 4-6 săptămâni, operația va fi complet vindecată.

Efectul acestei intervenții este pe viață, cazurile care necesită o nouă intervenție după un număr mare de ani sunt foarte rare.

Paciente reale. Rezultate naturale.

Rezultatele operatiilor estetice variaza de la persoana la persoana. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Feel like a star. Incredere prin chirurgie estetica