fwm

Liposucție asistată electric

Intervenția de liposucție asistată electric este o procedură prin care țesut adipos este eliminat, în vederea obținerii unui aspect mai slab și tonifiat într-o zonă specifică a corpului. În comparație cu liposucția tradițională, cea asistată electric este mai eficientă, folosind o canulă specială, cu vibrații. Acestea îngăduie medicul să fie mai precis, să folosească mai puțină forță și să elimine mai mult țesut adipos – făcând intervenția mai precisă și mai puțin invazivă pentru pacient.

Se recomandă liposucție asistată electric persoanelor care:

  • Au zone ale corpului unde grăsimea nu dispare prin dietă și exerciții fizice;
  • Sunt complexați în legătură cu anumite zone ale corpului lor (brațe, coapse, abdomen, spate);
  • Doresc rezultate impresionante într-un mod eficient și rapid.

Cum se realizează această operație?

În primul rând, ne vom întâlni la un consult inițial, pentru a determina care sunt așteptările tale, cât și ce putem face pentru a le transforma în realitate. Apoi, în ziua operației, sub anestezie generală, voi crea mici incizii și voi insera canula specială.

Datorită vibrațiilor produse de canula asistată electric, celulele de grăsime sunt detașate și, prin urmare, mai ușor de eliminat. Ca rezultat, liposucția este mai precisă și mai nișată, cu risc exponențial redus de a afecta țesuturile învecinate. După ce tot țesutul adipos necesar este eliminat și zona arată cum își dorește pacientul, închid inciziile cu suturi.

Cum mă pregătesc pentru liposucție asistată electric?

În pregătirea operației, va fi nevoie să:

–        Eviți să iei aspirină sau orice alt medicament anti-inflamator;

–        Te hidratezi foarte bine.

În plus, va fi necesar să faci o serie de analize de sânge, pentru a ne asigura că ești aptă pentru o astfel de intervenție, din punct de vedere medical.

 

Ce se întâmplă după intervenție?

După liposucție asistată electric, va fi nevoie să te odihnești bine – să te hidratezi, să dormi și să îți schimbi pansamentele după instrucțiunile mele. Voi prescrie, de asemenea, niște analgezice pentru a combate disconfortul. Vei experimenta învinețire și umflare în zona respectivă, ceea ce este absolut normal, și se va vindeca în câteva săptămâni.

Ne vom revedea pentru a scoate firele. După primele câteva săptămâni, vei putea să te întorci la activitățile zilnice, luând-o ușor și asigurându-te că nu te expui la efort fizic sporit. Longevitatea rezultatelor depinde în întregime de dieta și stilul de viață ale pacientului.

 

Poți vedea rezultatele tuturor intervențiilor realizate de Doctor Elena Martin pe pagina de Instagram sau pe cea de Facebook.

Toate prețurile procedurilor pot fi găsite aici.